Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

305 estudiants de tots els centres de la Universitat de València participen en el taller "Emprèn el teu futur" impartit per Juan Planes dins de les activitats de la III Setmana de l'Emprenedoria de la Universitat de València

  • 5 de desembre de 2023
Image de la noticia

Més de 600 estudiants i personal de la Universitat de València van sol·licitar la seua entrada gratuïta per a presenciar el taller "Emprèn el teu futur" impartit per l'empresari, professor, conferenciant i escriptor Juan Planes, que va tenir lloc el 27 de novembre en la Facultat de Medicina i Odontologia, dins del programa Trobades d'Excel·lència en Emprenedoria.
Des de la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén) s'ha passat una enquesta de satisfacció als participants en aquest multitudinari esdeveniment, amb un percentatge de resposta del 84%.
A preguntes referents a l'organització de l'esdeveniment, per part d'UVemprén, els participants han contestat de forma molt positiva un 93%. Les preguntes referents al taller, un 86% han contestat de manera positiva i un 78% recomanaria l'activitat als seus companys.
El taller que va durar 4 hores va abordar temes com l'emprenedoria, la filosofia emprenedora, l'èxit i la felicitat.
Des d'UVemprén us volem donar les gràcies per aquest gran acolliment i ens veiem en la següent Trobada d'Excel·lència en Emprenedoria.