Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

Anna Lluch rep la Medalla d’Honor de la Xarxa Vives d’Universitats

  • 23 de novembre de 2020
Anna Lluch

L’acte ha tingut lloc aquest divendres 20 de novembre a la Universitat Rovira i Virgili, a Tarragona, en el transcurs d’una cerimònia en la qual la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, ha pronunciat la laudatio de la Dra. Lluch, catedràtica emèrita de la Universitat de València. En la mateixa cerimònia el cirurgià Joan Viñas, qui va ser rector de la Universitat de Lleida, ha rebut, també aquesta màxima distinció de la Xarxa Vives d’Universitats.

La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha acollit aquest divendres 20 de novembre el lliurament de les Medalles d’Honor 2020 de la Xarxa Vives d’Universitats (XVU). El guardonat i guardonada d’enguany han estat la Dra. Anna Lluch, a proposta de la Universitat de València i de la Jaume I, i el Dr. Joan Viñas, a proposta de la Universitat de Lleida.

L’acte ha estat presidit per María José Figueras, presidenta de la XVU i rectora de la Universitat Rovira i Virgili. La Dra. Figueras ha destacat que el “treball incansable per la ciència, la docència, la cultura, la societat, i la defensa de la llengua pròpia” de Lluch i Viñas “és una empremta inesborrable en la història de les nostres comunitats.”

Llista d'enllaços: