Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

La Facultat de Medicina i Odontologia acollirà la 3a reunió científica dels equips de treball de l'Acció COST Europea AtheroNET

  • 23 de febrer de 2024
AtheroNET

Del 28 de febrer a l'1 de març de 2024.

La Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València acollirà la 3a reunió científica dels equips de treball de l'Acció COST Europea AtheroNET - Xarxa per a la implementació d'enfocaments multiòmics en la prevenció i la investigació de malalties cardiovasculars ateroscleròtiques, del 28 de febrer al 1 de març.

 AtheroNET té com a objectiu consolidar i connectar experts de diferents camps en una xarxa europea que se centra en l'ús de múltiples tecnologies òmiques i integració de dades a través de l'enfocament d'aprenentatge automàtic/intel·ligència artificial (ML/AI) per establir nous paradigmes a la prevenció, diagnòstic i tractament de la malaltia cardiovascular ateroscleròtica.

Aquesta reunió, a la qual assistiran més de 80 investigadors, està organitzada pel grup L.In.C.E. del Departament de Fisiologia de la Universitat de València i INCLIVA, sota la direcció de la Professora Susana Novella.

+ Info xarxa AtheroNET: https://www.cost.eu/actions/CA21153/

 

 

Llista d'enllaços: