Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

FORTHEM STARTUP DAY

  • 13 de novembre de 2023
Forthem Startup Day

Una oportunitat per donar a conèixer la teua startup o investigació sobre la transformació digital en l´àmbit de les universitats FORTHEM

¿Tens una startup i vols mostrar al món la teua idea? ¿Tens idees, però no estàs segur de cóm procedir? o ¿simplement estàs interessat en la cultura de les startups en general i en les oportunitats que ofereixen les comunitats startups FORTHEM?

El FORTHEM Startup Day, organitzat per la Universitat de Jyväskylä, es un esdeveniment on tindràs l'oportunitat de presentar la teua idea,rebre feedback i fer contactes amb els socis de FORTHEM. 

El FORTHEM Startup Day se celebra el dijous 23 de novembre de 13:15 a 15:00 CET com a esdeveniment híbrid i obert. El lloc físic és la Universitat de Jyväskylä i l'esdeveniment en línia serà per la plataforma Zoom.

Cóm participar?

Tant si tens una startup relacionada amb la Transformació Digital, com si investigues sobre aquest tema o ets una persona que treballa amb drets de propietat intel.lectual o ofereix suport a incubadores  i vols contactar i rebre idees dels socis FORTHEM, inscriu-te en el formulari següent.

Terminis:

  • abans de l'11 de novembre si tens una startup o treballes amb drets de rpopietat intel.lecutal o incubacores
  • abans del 19 de novembre com a participant.

Programa:

13.00 - Els ponents connecten a Zoom
13.15 - Ponent principal
13.40 - Presentació de temes d'investigació 
14.00 - Presentació de startups
14.50 - Pròxims esdeveniments empresarials FORTHEM i tema i calendari del pròxim FORTHEM Startup Day
15.00 - Fi de l'esdeveniment en línia
 

Més informació: Reija