Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

La Generalitat i la Universitat de València col·laboraran en l'estudi de la salut matern-infantil

  • 11 de setembre de 2017
Image de la noticia

La Conselleria de Sanitat i el Departament de Pediatria, Ginecologia i Obstetrícia de la Facultat de Medicina i Odontologia col·laboraran en l'estudi de la situació actual de la salut matern-infantil a la Comunitat Valenciana, amb la finalitat d'orientar la planificació d'estratègies i programes específics per a la seua millora, gràcies a un conveni de col·laboració signat per la Generalitat Valenciana i la Universitat de València.

L'objectiu que es pretén aconseguir amb aquest acord és el desenvolupament d'estudis sobre salut matern-infantil, relatius a factors i condicions presents durant l'embaràs i el seu impacte sobre les infantils, així com possibles problemes derivats en l'edat escolar.

El Departament de Pediatria, Ginecologia i Obstetrícia aportarà la metodologia, els instruments i el personal necessari per a dur a terme les anàlisis d'investigació. Professionals d'aquest departament examinaran la informació facilitada per la Direcció general de Salut Pública i els estudis corresponents objecte d'aquesta aliança.

Així mateix, s'establirà una comissió mixta de seguiment i control integrada per membres de la Conselleria de Sanitat i personal del Departament de Pediatria. El conveni tindrà una vigència de quatre anys i podrà prorrogar-se per acord exprés de les parts per un període de fins a dos anys més.