Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

Inaugurat el programa d'emprenedoria femenina Ingenia UV, patrocinat per la Generalitat Valenciana i Santander Universidades

  • 13 de setembre de 2023
Inaguració Ingenia UV 2023

La Universitat de València, Santander Universidades i la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, en el marc del Campus de l'emprenedoria innovadora, destinen 6.000 € en premis per al programa d'emprenedoria femenina Ingenia UV.

El director de la Unitat d'emprenedoria (UVemprén) ha inaugurat avui la segona edició d'Ingenia UV, un programa d'emprenedoria femenina l'objectiu del qual és augmentar la participació de les dones en els programes generals d'emprenedoria, visibilitzar el talent femení i facilitar ajudes a les nostres estudiants amb suport específic per a contribuir a la creació d'empreses. Per a aquesta edició, s'ha seleccionat a 20 estudiants de totes les branques de coneixement, tant de grau, com de màster i doctorat de la Universitat de València.

Durant dos dies intensos, amb un equip de facilitadores, treballaran en les idees innovadores que han presentat per a desenvolupar i avançar en el seu projecte.

El divendres presentaran els seus projectes en sessió pública davant la Comissió d'Avaluació i les millors idees de negoci rebran 1.000 € per a cadascun dels tres millors projectes innovadors, en la categoria Dona [Emprén] i un premi especial de 3.000 € al millor projecte emprenedor del concurs.