Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

Inaugurat el programa d'emprenedoria UVemprén LAB - StartUP, patrocinat per la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme

  • 27 de setembre de 2023
Inaugurat el programa d'emprenedoria UVemprén LAB - StartUP, patrocinat per la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme

La Universitat de València i la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, en el marc del Campus de l'Emprenedoria Innovadora i Sostenible, destinen 10.000 € en ajudes per al programa d'emprenedoria UVemprén LAB - StartUP.

El director de la Unitat d'emprenedoria (UVemprén) ha inaugurat avui la primera edició d’aquest programa formatiu intensiu en desenvolupament d’idees de negoci, dirigit a l’estudiantat de la UV que compte amb una idea de negoci.

Per a aquesta edició, s'ha seleccionat a 24 estudiants de totes les branques de coneixement, tant de grau, màster i doctorat, com estudiantat egresat fa menys de cinc cursos acadèmics, de la Universitat de València.

Durant quatre dies, acompanyats d’un equip de persones expertes en la matèria, treballaran en les idees innovadores que han presentat per a desenvolupar i avançar en el seu projecte.

El divendres presentaran els seus projectes en sessió pública davant la Comissió d'Avaluació. Entre els presentats se seleccionaran tres projectes, de tal manera que el primer seleccionat rebrà una ajuda econòmica de 5.000 € mentre que els altres dos rebran una ajuda de 2.500 € cadascun.