Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

S'inicia el programa BESTT (BUSINESS ENTREPRENEURSHIP FOR SPORTS TECHNOLOGY TRANSFER)

  • 4 d’octubre de 2023
Premis_BESTT_1ªsessió

La vesprada del 25 de setembre de 2023 es va donar inici al programa BESTT sobre innovació i emprenedoria en les ciències de l'esport. Diferents equips d'alumnat pertanyents a tres institucions (Universitat de València, Technische Universität Chemnitz i la Universidade Federal do Pampa) hauran de formar-se en emprenedoria i fer una proposta de servei de valoració esportiva.

El dilluns 25 de setembre s’inicià el programa BESTT amb una sessió online que va incloure l'obertura del curs per part dels coordinadors (Sr. José Ignacio Priego Quesada de la Universitat de València, Sra. Andresa Mara de Castro Germano de la Technische Universität Chemnitz i Sr. Felipe Carpes de la Universidade Federal do Pampa), així com una formació en el disseny del model de negoci i en la metodologia COIL que s'emprarà en el programa.

La formació sobre el disseny del model de negoci va ser a càrrec de D. Lars Mackel de l'empresa alemanya Saxeed, mentre que la formació sobre la metodologia COIL va ser a càrrec de la professora Sra. Eva Haug de l'Amsterdam University of Applied Sciences.

Més de 35 persones van assistir a la formació entre alumnat i professorat de les tres institucions.

Després d'aquesta sessió inicial, l'alumnat rebrà durant el mes d'octubre 4 tallers formatius sobre habilitats d'emprenedoria i comunicació. A més, l'alumnat haurà de treballar en equips per a desenvolupar una proposta de servei de valoració esportiva.

El programa conclourà amb una sessió de clausura, en la qual es premiaran als 3 millors projectes desenvolupats, a més de que tot l'alumnat que finalitze amb el lliurament de les tasques i haja assistit a tota la formació rebrà un xec regal per a ser utilitzat en la Tenda UV.

Per a més informació de la convocatòria podeu fer clic al següent enllaç.