Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

Jornada de clausura del programa BESTT (BUSINESS ENTREPRENEURSHIP FOR SPORTS TECHNOLOGY TRANSFER)

  • 22 de novembre de 2023
Lliurament Premis_BESTT

El passat 20 de novembre va finalitzar el programa BESTT amb la sessió de clausura i lliurament de premis als equips guanyadors. Les tres candidatures finalistes van presentar els seus projectes i al final de la sessió, el director d'UVemprén D. Rafael García, va adjudicar els premis als equips guanyadors. Durant la jornada es va comptar amb la ponència “Product development: search for funding and initial steps” del professor Victor Cossich de la University of Calgary (Canadà).

La primera edició del programa BESTT té lloc en el marc del Programa internacional d'innovació educativa en emprenedoria universitària «UVemprén Aprèn» amb el patrocini de Santander Universidades, i té com a objectiu estimular l'emprenedoria i la innovació a través del treball en grups interdisciplinaris i internacionals per a crear un producte tecnològic amb aplicació en l'àrea de les ciències de l'esport i àrees afins.

Tot l'estudiantat participant, després de rebre formació específica i transversal, ha treballat en equip de manera multicèntrica per a generar una idea de negoci innovadora centrada en un servei d'avaluació esportiva. A més, durant les 7 setmanes de treball, ha rebut formacions sobre emprenedoria, creació d'empreses, disseny d'infografies i comunicació oral.

S'han format 8 equips amb membres de les tres universitats participants, cadascun supervisat per 2 professors de les institucions en col·laboració: D. José Ignacio Priego de la Universitat de València (Espanya), D. Felipe Carpes de la Universidade Federal do Pampa (Brasil) i Dª. Andresa Germano de la Technische Universität Chemnitz (Alemanya).

Els 8 equips van presentar projectes de gran nivell i 3 d'ells van ser finalistes i van haver de presentar els seus projectes davant tots en la cerimònia de clausura. Els equips participants en el programa BESTT han sigut:

-Perform Perfect                           -Impactwatchers

-The Bracelets                              -Duwoman

-HealthMasters                             -Health providers

-Kids Kinetherm Analytics            -The Unstoppables

Ha participat alumnat de les següents titulacions: Grau en Fisioteràpia, Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, Doble Grau en Farmàcia, Nutrició i Dietètica, Màster en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, Prevenció, rehabilitació i fitnes esportiu, Medicina, Grup d'Investigació en Neuromecànica (GNAP)...

Finalment, l'equip guanyador de la 1a edició del programa BESTT ha sigut «Impactwatchers» presentat per Hänel Syraja, Julio D’Pascuale, Andrio Gerard i Juan Pastor, amb un primer premi de 1.500 euros, i els equips finalistes que rebran un premi accéssit de 700 euros han sigut «Health providers» presentat per Luiza Freiberg, Thaline Mello, Anna Gradoli Antich i Julio Cibrian Ruiz i «Perform Perfect» presentat per Lukas Verderber, Marieli Paz, Ana Lamberty de Morais i Ana Covadonga.

A més, tot l'alumnat que ha assistit a les formacions i ha presentat el projecte també rebrà 50 euros en un xec regal per a la Tenda de la Universitat de València.

Enhorabona a tots!!