Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

MindInnFood and Feed inicia la segona edició sobre emprenedoria i innovació alimentària

  • 10 d’octubre de 2023
MindInnfood&feed_2ªedició

Participació d'empreses del sector agroalimentari de la Comunitat Valenciana en el programa de formació en emprenedoria MindInnFood and Feed en la Facultat de Farmàcia organitzat per Cristina Juan García. Pastisseria Monpla amb un showcooking de Salvador Pla sobre noves textures i ingredients en l'elaboració de Fruites de Sant Dionis, Cellers Arráez amb Toni Arráez presentant la importància del màrqueting i la gran qualitat dels seus vins. Natural Greatness amb els pinsos més equilibrats per una nutrició animal de qualitat. Concloent amb Importaco i Família Martínez, dues empreses alimentàries molt ben posicionades i que aposten fort per la I+D.

Durant els dies 3 i 4 d'octubre de 2023 han tingut lloc les sessions organitzades per la Dra. Cristina Juan sobre innovació i emprenedoria en el sector agroalimentari per a estudiants de Nutrició Humana i Dietètica, Ciència i Tecnologia dels aliments, Farmàcia i Ciències Gastronòmiques de la Facultat de Farmàcia. A les jornades van acudir docents així com empreses per a crear un clima de treball i desenvolupament col·laboratiu, constructiu i creatiu. Tractant-se temes sobre màrqueting amb la Dra. Walesska Schlesinger (UV), motivació amb la Dra. Rita Jácome (UV), i mètodes per a la creació d'empreses amb el Dr. Pau Sendra (UV).

Interessant va ser la iniciació i pràctica de mindfulness així com mindful-eating amb el Dr. David Martínez de Psicoforma que va permetre als estudiants gaudir de manera conscient els dolços típics valencians: fruites de Sant Dionís elaborades per Salvador Pla de la Pastisseria Monpla. La participació de les empreses Cellers Arráez amb Toni Arráez, Natural Greatness amb Sergio Vicedo, Família Martínez amb Paula Villanueva, Importaco amb Natividad Sebastiá, va permetre conèixer el treball que es realitza en els departaments d'i+D així com la importància del màrqueting.

Va haver-hi una sessió de showcooking amb Salvador Pla que ens va mostrar la gamma de massapans que ofereix en la seua pastisseria Monpla a València per a l'elaboració de les fruites de Sant Dionis, tan típiques del 9 d'octubre, incloent gran varietat de formes i colors, sempre triant qualitat i productes de proximitat per a un resultat excel·lent.

Agraïments al Vicerectorat de Transferència i Innovació, al programa UVempren-Aprèn, a Santander Universidades i a la Conselleria d'Innovació, Universitats i Ocupació (CIAICO/2022/199) de la Generalitat Valenciana pel finançament.

Per a més informació del programa podeu fer clic al següent enllaç