Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

La preincubadora MediOdontEmprén de la Facultat de Medicina i Odontologia organitza la Fàbrica d'Idees del Programa Intercampus de Motivació Empresarial PIMe el pròxim 26 de febrer amb el suport financer de Santander Open Academy.

  • 1 de gener de 2024
Image de la noticia

El pròxim 26 de febrer se celebrarà la sèptima sessió de la "Fàbrica d'Idees", un taller formatiu per a generar idees innovadores en l'estudiantat, que s'emmarca dins del Programa Intercampus De Motivació Empresarial PIMe i que s'organitza des de UVemprén en col·laboració amb la preincubadora MediOdontEmprén de la Facultat de Medicina i Odontologia i amb el suport financer de Santander Open Academy.

Este taller, que es realitzarà a la sala d'exposicions en la Facultat de Medicina i Odontologia el 26 de febrer de 15h a 20h, és una experiència emprenedora per a generar una idea de negoci mitjançant Lego Serious Play.

L'assistència a este taller et donarà prioritat en la reserva de plaça per a realitzar la formació en competències emprenedores bàsiques, obrint-te la possibilitat d'optar a 15.000 € en premis i certificar els teus coneixements en emprenedoria mitjançant un examen.

Ací trobaràs més informació del Programa Intercampus De Motivación Empresarial PIMe que t'ajudarà a desenvolupar la teua idea i presentar-la com un projecte en ferm.

Si no et va bé esta sessió, encara queden dos sessions més del taller de generació d'idees. Pots veure els horaris i centres encara disponibles en el següent enllaç