Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

Tres estudiants de la Universitat de València participaran en l'escola d'estiu FORTHEM sobre emprenedoria i micromecenatge organitzada per la Universitat d'Agder a Noruega

  • 17 de juliol de 2023
Escola d'estiu Universitat d'Agder

Entre el 21 i el 25 d'agost de 2023 tindrà lloc en la Universitat d'Agder (UiA), Noruega, la primera d'aquestes escoles d'estiu d'emprenedoria que s'organitzaran cada any per a estudiants de totes les universitats de l'aliança FORTHEM.

La Universitat de València ha concedit tres beques FORTHEM a les estudiants Elena Gabriela Ion Myeshkova, del Grau de Turisme, a Silvia Martí Pont, del Grau de Dret, i a Carles Gomar Camarena, del Grau en Intel·ligència i Analítica de Negocis.

L'objectiu d'aquest curs és familiaritzar a l'estudiantat amb els fonaments de la iniciativa empresarial i micromecenatge, centrant-se en els aspectes pràctics de la iniciativa empresarial i la gestió de startups, amb un enfocament específic en la validació del mercat i les habilitats de desenvolupament de plans de negoci, així com els fonaments del micromecenatge i la recaptació de fons digitals, amb un enfocament específic en la planificació i desenvolupament de campanyes.

UVemprén forma part de FORTHEM com a responsable de l'establiment d'una xarxa d'emprenedoria dins de l'Aliança. Pots consultar més informació en aquest enllaç.