Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

La Universitat de València acull les II Jornades d'Emprenedoria CRUE España. Trobada MetaRed X Espanya

  • 26 de novembre de 2023
Image de la noticia

La Nau, l'edifici històric i centre cultural de la Universitat de València, acollirà els pròxims dies 14 i 15 de desembre, les II Jornades Emprenedoria CRUE España - Trobada d'Universitats MetaRed X Espanya que reuniran a prop 100 representants de les universitats espanyoles.

Sota el format de diàlegs d'emprenedoria, ponències i d'experiències pràctiques en emprenedoria universitària, aquestes jornades tracten també de difondre els primers resultats i experiència dels subgrups de treball d'emprenedoria de Metared X Espanya, analitzar el paper dels parcs científics universitaris en els ecosistemes d'innovació i d'arreplegar les aportacions d'algunes de les unitats d'emprenedoria més destacades del sistema universitari espanyol i de destacades i de destacats professionals, que tractaran d'ajudar-nos a descobrir palanques que ens ajuden a contribuir de manera col·laborativa des de les universitats al creixement de l'ecosistema d'innovació espanyol.

Les organitzacions aprenen si les persones aprenen. El programa d'aquestes Jornades d'Emprenedoria CRUE està dissenyat per a contribuir a generar valor públic, dissenyant, desenvolupant i incentivant una nova cultura organitzativa capaç d'obtenir i secundar de manera activa les aportacions i recomanacions de les persones interessades en l'ecosistema d'emprenedoria d'aquest país en tots els àmbits.

S'impulsa l'"Observatori d'Experiències Pràctiques d'Emprenedoria CRUE - METAREDX", qualsevol universitat interessada pot presentar una bona pràctica de la seua unitat d'emprenedoria en aquest formulari: https://lnkd.in/dTcE9Ugw

Les jornades donaran principi el 14 de desembre a les 15.30 hores amb la sessió inaugural, en el Centre Cultural La Nau - Universitat de València.

La conferència inaugural “Emprenedoria femenina en les universitats espanyoles”, a les 16.00 h, serà a càrrec d'Ángela Pérez, fundadora i vicepresidenta de LifeScience de l'empresa biotecnològica Health in Code i Premi Rei Jaume I a l'emprenedoria 2022.

Tot el programa d'aquesta trobada, organitzat pel Vicerectorat d'Innovació i Transferència de la Universitat de València a través de la seua Unitat d'Emprenedoria (UVemprén), pot consultar-se en els següents enllaços:

- Programa

- Incripcions