Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

La Universitat de València convoca GENNERA Interuniversitari, un concurs d’emprenedoria finançat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball dotat amb fins a 1.400 € en ajudes

  • 15 de juny de 2023
La Universitat de València convoca GENNERA Interuniversitari, un concurs d’emprenedoria finançat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball dotat amb fins a 1.400 € en ajudes

Ja pots realitzar la inscripció per a participar en el concurs universitari "GENNERA Interuniversitari”, l’objectiu del qual és seleccionar les persones participants i premiar, si és el cas, la millor iniciativa emprenedora basada en la innovació social i tecnològica així com en objectius de desenvolupament sostenible, i relacionada amb el triple impacte econòmic, social i ambiental i en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible en el marc del programa LLAMP 5UCV Campus de l’Emprenedoria Innovadora i Sostenible, que es desenvolupa en conjunt entre les cinc universitats públiques valencianes.

Aquesta convocatòria va dirigida a l’estudiantat que haja participat en el programa GENNERA de la Universitat de València durant els cursos acadèmics 2021 o 2022.

El programa s’estructura en dues fases:

  • En la primera fase, se seleccionarán fins a un màxim de cinc persones per a participar en el concurs “Gennera Interuniversitari” organitzat per la Universitat d’Alacant, que lidera l’activitat.
  • En la segona fase, es desenvoluparà el concurs interuniversitari. A l’inici del certamen, es formaran equips interuniversitaris que treballaran en la resolució d’un mateix repte. Finalitzada la fase de desenvolupament de les propostes, els equips interuniversitaris realitzaran l’exposició pública de la seua proposta i optaran a una ajuda a la millor proposta de, com a màxim 1.400 €, ajuda que es distribuirà equitativament entre les persones integrants de l’equip, fins a un màxim de 200 € per persona.

El concurs interuniversitari se celebrarà els dies 5 i 6 de juliol de 2023 al Campus de la Universitat d’Alacant

+ info en la convocatòria publicada en el Tauler Oficial d’Anuncis (15/06/2023) de la UV.