University of Valencia logo Logo del portal

 • Estudiants de la Universitat de València

News list

Last 10 news

 • FMiO

  01/12/17

  Eleccions 2017

  Eleccions de representants/es a la Junta de Centre i per a l'ADR de la Facultat de Medicina i Odontologia

  [Read more]

 • Participants en la signatura del conveni

  24/11/17

  La Universitat de València i el Consorci de Bombers organitzen la II Trobada Nacional de Trauma

  La Universitat de València i el Consorci Provincial de Bombers de València signen un projecte per a la col·laboració i participació en la II Trobada Nacional de Trauma, que se celebrarà en el 2018. La signatura es realitza aquest dijous en el Rectorat de la Universitat, amb l’assistència de la vicerectora de Professorat i Organització Acadèmica, María Vicenta Mestre, i degans de Medicina i Infermeria, Federico Pallardó i Julio Fernández, respectivament. Per part del Consorci de Bombers assisteix el president, Josep Bort.

  [Read more]

 • Premi-Medalla García Blanco

  22/11/17

  Convocat el Premi-Medalla García Blanco per a joves investigadors

  El Centre d'Investigació Príncep Felipe (CIPF) i la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València han convocat la trentena vuitena edició del Premie-Medalla García Blanco en reconeixement a la labor científica de joves investigadors en les àrees de ciències i biomedicina. Podran optar els investigadors llicenciats o graduats de ciències biomèdiques, bàsiques i aplicades de la Comunitat Valenciana l'edat de les quals no supere els 30 anys.

  [Read more]

 • Concert de Nadal 2017

  20/11/17

  La banda de la Facultat ofereix el seu Concert de Nadal el dimecres 22 de novembre.

  L'Aula Magna acollirà el Concert de Nadal de la banda de la Facultat de Medicina i Odontologia dimecres que ve 22 de novembre a les 18:30 hores.

  [Read more]

 • Empren +

  17/11/17

  PROGRAMA EXPLORER “JOVES AMB IDEES” DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

  S’ha llançat la nova edició del Programa YUZZ de la Universitat de València, actualment denominat Programa Explorer, orientat a la captació i promoció del talent de joves d’entre 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores.

  [Read more]

 • INCLIVA

  15/11/17

  L'Aula Magna acull una jornada sobre els 30 anys d'activitat en trasplantament de medul·la òssia en l'Hospital Clínic

  L'Aula Magna de la Facultat acollirà una jornada sobre els 30 anys d'activitat en trasplantament de medul·la òssia en l'Hospital Clínic de València el dilluns 20 de novembre a les 10 hores.

  [Read more]

 • Antibiotics

  13/11/17

  Taula redona sobre l'ús prudent dels antibiòtics en el Saló de Graus el dijous 16 de novembre

  El Saló de Graus de la Facultat acollirà una taula redona sobre l'ús prudent dels antibiòtics dijous que ve 16 de novembre a les 18 hores. Participaran els professors de la Facultat José Luis Ortiz, del Departament de Farmacologia, Arturo Artero, del Departament de Medicina, i Carlos Muñoz, del Departament de Microbiologia.

  [Read more]

 • Dr. Samuel Navarro

  13/11/17

  Identifiquen el mecanisme d'activació de la via Hedgehog implicada en el rabdomiosarcoma, un tipus de càncer infantil

  El Dr. Samuel Navarro, catedràtic d'Anatomia Patològica en la Facultat, ha participat en una investigació que ha identificat un dels mecanismes que promouen la oncogenicidad en el rabdomiosarcoma, un tipus de càncer infantil que suposa un 8% de tots els càncers en xiquets i xiquetes.

  [Read more]

 • Dr. Rafael Carmena

  08/11/17

  Rafael Carmena rep el premi del Col·legi de Metges de València per tota la seua trajectòria professional

  La Fundació de l'Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de València ha atorgat el Premi a la Millor Trajectòria Professional al Dr. Rafael Carmena, catedràtic de Patologies i Clínica Metgesses en la Facultat. Se li reconeix així per la seua distingida trajectòria en la medicina interna, destacant els seus avanços en endocrinologia, nutrició i diabetis.

  [Read more]

 • Esta imatge mostra a José Viña i Consuelo Borrás

  08/11/17

  Un estudi del Departament de Fisiologia i d’INCLIVA apunta noves claus genètiques de l’envelliment saludable

  Un estudi realitzat pel Departament de Fisiologia de la Universitat de València i el Grup de Recerca en Envelliment i Exercici Físic de l’Institut de Recerca Sanitària de l’Hospital Clínic de València-INCLIVA conclou que les persones centenàries mantenen de forma més efectiva la generació de les molècules que regulen l’expressió gènica. A més, segons la recerca, realitzen aquesta regeneració molt millor que les persones octogenàries.

  [Read more]

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy