University of Valencia logo Logo del portal

 • Estudiants de la Universitat de València

News list

Last 10 news

 • Anatomia Youtube

  01/06/18

  El Canal d'Anatomia i Dissecció de Youtube creat per professors de la Facultat supera les 100.000 visites

  Ja són més de 100.000 les visites al Canal d'Anatomia Humana i Dissecció creat per professors de la Facultat en Youtube. A més, aquest canal que conté 13 vídeos amb exemples de disseccions per a la formació en anatomia humana compte ja amb més de 3.000 subscriptors.

  [Read more]

 • No fer

  30/05/18

  La Facultat acull la Jornada "No Fer" per a debatre sobre pràctiques poc cost-efectives

  El Departament de Salut Clínic-Malvarrosa organitza la seua primera Jornada "No Fer" en la Sala Ramón y Cajal de la Facultat el pròxim 14 de juny a les 9 hores.

  [Read more]

 • Esteban Morcillo

  30/05/18

  La Universitat atorgarà la seua medalla a l’exrector Esteban Morcillo, el dramaturg Sanchis Sinisterra i l’Orquesta de València

  El Consell de Govern de la Universitat de València ha aprovat aquest dimarts concedir la medalla de la institució a l’exrector Esteban Morcillo, el dramaturg Sanchis Sinisterra i l’Orquesta de València. En la sessió també s’ha decidit iniciar els tràmits per implantar el grau en Business Intelligence & Analytics.

  [Read more]

 • Dr. Francisco J. Belda Nacher

  28/05/18

  Investigadors de INCLIVA participen en un estudi sobre l'ús anestèsic del gas xenón

  El Prof. Francisco J. Belda, del dept. de Cirurgia, com a investigador de l'Institut d'Investigació Sanitària de l'Hospital Clínic de València (INCLIVA) ha participat en un estudi multicéntrico sobre l'ús anestèsic del gas xenón en pacients longeus que es van sotmetre a una cirurgia després de fracturar-se de maluc.

  [Read more]

 • First International Laboratory Staff Week

  24/05/18

  First International Laboratory Staff Week a la Universitat de València

  Del 21 al 25 de maig se celebra la First International Laboratory Staff Week en la Universitat de València, amb un programa d'activitats per a Personal de laboratori d'altres universitats europees en el marc d'Erasmus +

  [Read more]

 • Rosa Noguera, catedrática de Patología de la Universitat de València e integrante del Grupo de Investigación Translacional de Tumores Sólidos Pediátricos de INCLIVA

  14/05/18

  A study led by Rosa Noguera opens the way to new personalised treatments of the neuroblastoma, the childhood cancer most common

  Rosa Noguera, full university professor of the Department of Pathology of the Universitat de València and member of the Research Translational Group of Solid Paediatric Tumours of INCLIVA. She is also the principal author of the published study in the journal 'Histology and Histopathology’. It could open way to new personalised treatments for the neuroblastoma, kind of childhood cancer most common. The results are focused on the glycosaminoglycan, a type of sugar that are in the extracellular matrix and whose presence are less than the tumours with worse prognosis.

  [Read more]

 • Premis extraordinaris, i reconeixeiment al professorat i personal jubilat

  09/05/18

  La Facultat de Medicina i Odontologia ha lliurat aquest dimecres els premis extraordinaris de grau del curs acadèmic 2016-2017. També s’ha fet el reconeixement el professorat i el personal d’administració jubilat en 2017.

  L’acte s’ha celebrat a l’Aula Magna del centre.

  [Read more]

 • Motivem 2018

  08/05/18

  La Facultat de Medicina i Odontologia entre els finalistes de MOTIVEM 2018

  El 3 de maig, la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, va presidir el lliurament de diplomes al professorat coordinador i als equips finalistes que han participat en MOTIVEM 2018, un programa formatiu dirigit pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius.

  [Read more]

 • Álvaro Castellanos, Rafael García Ros i María Jesús Broch, responsable de formació basada en simulació del servei de Medicina Intensiva.

  26/04/18

  Premien la Universitat per l’aplicació d’una eina electrònica que enregistra la formació mèdica en hospitals

  Rafael García Ros, catedràtic del Departament de Psicologia del Desenvolupament i de l’Educació de la Universitat de València, i Álvaro Castellanos Ortega, professor de Medicina, han coordinat la posada en marxa d’una eina en línia, E-MIR-INTENSIVE, per enregistrar els resultats de les activitats formatives dels metges residents d’hospitals, la qual s’aplica de forma pionera a Espanya a l’Hospital Politècnic i Universitari La Fe. El treball ha rebut el premi de la Càtedra d’Educació Mèdica Fundació Lilly-Universidad Complutense de Madrid 2017 al millor projecte en formació d’especialistes en medicina.

  [Read more]

 • Vanessa Paredes Gallardo

  25/04/18

  La professora Vanessa Paredes, primera europea premiada pel col·legi d’ortodoncistes nord-americans

  La professora de la Universitat de València Vanessa Paredes Gallardo ha sigut premiada pel col·legi d’ortodoncistes nord-americans per un article sobre un complex tractament ortodòntic en un pacient amb asimetria mandibular. L’article ha sigut realitzat juntament amb Verónica Garcia i Carlos Bellot.

  [Read more]

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy