University of Valencia logo Logo del portal

 • Estudiants de la Universitat de València

News list

Last 10 news

 • Pamela Palenciano

  18/09/18

  No solament dolen els colps

  Benvinguda en Igualtat a la Universitat de València. Pamela Palenciano

  [Read more]

 • Banda de la Facultat de Medicina i Odontologia

  14/09/18

  La Banda de la Facultat de Medicina i Odontologia celebra el seu primer assaig el dimecres 26 de setembre. Esteu tots convidats a tocar en ella!

  La Banda de la Facultat de Medicina i Odontologia convida als estudiants de la Universitat de València a tocar en ella. Assajaran tots els dimecres a les 18 hores en la sala d'estudi en grup del tercer pis de la Facultat. El primer assaig de la nova temporada 2018/2019 serà el 26 de setembre.

  [Read more]

 • Projecte HistShock

  10/09/18

  El projecte HistShock de kit pronòstic per a la sèpsia i el xoc sèptic, seleccionat en el programa CaixaImpulse

  La Fundació Bancària ”la Caixa” i Caixa Capital Risc han anunciat els 20 projectes d'investigació biomèdica seleccionats en el seu programa CaixaImpulse, que rebran fins a un màxim de 100.000 euros per a facilitar la seua transferència al mercat. Un d'aquests projectes és HistShock, un kit de diagnòstic i pronòstic per a pacients amb sèpsies i xoc sèptic liderat per José Luis García, investigador en el Departament de Fisiologia de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València en el laboratori del Professor Federico V. Pallardó, el Centre d'Investigació Biomèdica en Xarxa de Malalties Rares (CIBERER) i el INCLIVA. En el desenvolupament de HistShock, treballen investigadors d'aquestes tres institucions.

  [Read more]

 • Estudiantina femenina de la FMiO

  06/09/18

  Jornada Benvinguda als Graus de Medicina i de Odontologia. Curs 2018/2019.

  Jornada Benvinguda als Graus de Medicina i d'Odontologia.Curs 2018/2019. Divendres dia 7 de setembre, als 11 hores en l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia. L'estudiantina femenina de la Facultat amenitzarà l'arribada dels estudiants del grau de Medicina i del Grau d'Odontologia.

 • Programa de formació bàsica en primers auxilis

  06/09/18

  Programa de formació bàsica en primers auxilis per als 320 nous alumnes del grau de Medicina

  L'Associació d'Estudiants de Medicina d'Urgències i Emergències (AEMES) organitza per segon any consecutiu el seu Programa de Formació Bàsica en Primers Auxilis per a dotar als 320 alumnes de nou ingrés en el grau de Medicina dels coneixements i pràctiques necessaris per a reconèixer i atendre una emergència sanitària.

  [Read more]

 • Amparo Escribano, profesora del Departamento de Pediatría, Obstetricia y Ginecología y Francisco Dasí, profesor de Fisiología de la Universitat de València, participantes en el estudio.

  14/08/18

  A group of Medicine researchers gathers all the know information on a disease that affects 120,000 people in Europe

  Researchers of the Universitat de València in collaboration with other centres have collected in a single document all the information that is known on the lack of alfa-1 Antitrypsin Deficiency (DAAT). It is a strange disease that is underdiagnosed and, according to epidemiologists, affects about 120,000 people in Europe.

  [Read more]

 • Josep Lluis Barona

  30/07/18

  Josep L. Barona recull en un llibre els seus estudis sobre les polítiques de salut a Europa

  El catedràtic d’Història de la Ciència Josep L. Barona, líder del grup de recerca Sanhisoc/Health in Society, ha publicat el llibre ‘Health policies in Interwar Europe. A Transnational Perspective’ en la prestigiosa editorial britànica Routledge, referent internacional en ciències socials i història. El llibre recull les seues investigacions dels darrers anys sobre les polítiques de salut a Europa durant la primera meitat del segle XX i la instrucció d’experts en salut pública.

  [Read more]

 • (D’esquerra a dreta): Ximo Guillem-Llobat, professor del Departament d’Història de la Ciència i Documentació (Universitat de València), i Ignacio Suay-Matallana (Universitat Miguel Hernández).

  27/07/18

  Investiguen els recursos científics utilitzats el 1932 per aclarir una intoxicació de vi amb arsènic en una exportació de València a França

  Ximo Guillem-Llobat, investigador de l’Institut Interuniversitari López Piñero de la Universitat de València, i Ignacio Suay-Matallana, de la Universitat Miguel Hernández, han estudiat els problemes derivats de l’enviament a França d’una partida de vi contaminada amb arsènic des del port de València, el 1932, amb què s’enverinaren 300 mariners francesos. L’article, publicat a la prestigiosa revista 'Ambix', editada per la Society for the History of Alchemy and Chemistry, analitza la relació entre el món científic valencià i els seus experts, i les regulacions del comerç d’aliments del moment, en un context en què el mercat vinícola francés competia fortament amb l’espanyol.

  [Read more]

 • Carmen Leal

  27/07/18

  Sagunt guardona a la doctora Carmen Lleial amb la medalla de plata de la ciutat

  La Dra. Carmen Leal, que va ser degana de la Facultat i la primera catedràtica de Psiquiatria d'Espanya, ha sigut reconeguda per l'Ajuntament de Sagunt amb la medalla de plata d'aquesta ciutat.

  [Read more]

 • EpiDisease

  26/07/18

  Una spin-off de la Universitat de València rep finançament del programa Mind the Gap de la Fundación Botín

  La spin-off EpiDisease rebrà 344.000 euros del programa Mind the Gap que promou la Fundación Botín. L’empresa va ser fundada per professorat de la Universitat de València, del Centro de Investigación Biomédica en Red (CIBER) i de l’Institut d’Investigació Sanitària INCLIVA.

  [Read more]

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy