University of Valencia logo Logo del portal

 • Estudiants de la Universitat de València

News list

Last 10 news

 • Campanya d'aliments

  13/12/18

  Campanya de recollida d'aliments en el Hall de la Facultat del 12 al 21 de desembre

  Estudiants de la Facultat en col·laboració amb la Creu Roja han organitzat una campanya solidària de recollida d'aliments en el Hall de la Facultat. Estaran de dimecres 12 a divendres 14 de desembre i de dilluns 17 a divendres 21, de 16:30 a 19h.

  [Read more]

 • FMiO

  11/12/18

  Eleccions parcials a Junta de Centre i l'ADR.

  Per al cobriment de vacants produïdes en aquest curs acadèmic 2018-2019

 • Premi-Medalla García Blanco

  07/12/18

  Convocada la 39a edició del Premi-Medalla García Blanco per a joves investigadors

  El Centre d'Investigació Príncep Felipe (CIPF) i la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València han convocat la trentè novena convocatòria del Premie-Medalla García Blanco en reconeixement a la labor científica de joves investigadors en les àrees de ciències i biomedicina.

  [Read more]

 • Raúl Sales

  05/12/18

  El tècnic de la Universitat de València Raúl J. Sales aconsegueix tres premis de divulgació mèdica en el certamen ‘Videomed 2018’

  Raúl J. Sales, director de cinema científic i tècnic de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València, ha obtingut 3 premis en el XXI Certamen Internacional de Cinema Mèdic, Salut i Telemedicina ‘Videomed 2018’ celebrat a Badajoz. Les obres premiades han comptat amb la col·laboració dels doctors Luis Sabater, Iván Martín i Jaime Marco, de l'Hospital Clínic Universitari de València i del Departament de Cirurgia de la Facultat.

  [Read more]

 • EpiDisease

  28/11/18

  La ‘spin-off’ EpiDisease, reconeguda pel Clúster BIOVAL com a Millor Iniciativa Bio en Salut

  EpiDisease, spin-off del Centre d'Investigació Biomèdica en Xarxa (CIBER) fundada pels investigadors del Departament de Fisiologia de la Facultat Prof. Salvador Mena i Prof. Federico Pallardó i del INCLIVA Dra. Lorena Peiró, ha sigut guardonada com a Millor Iniciativa Bio en Salut pel Clúster BIOVAL, que representa a les empreses vinculades amb la biotecnologia i la biomedicina a la Comunitat Valenciana.

  [Read more]

 • Concert Nadal 2018

  26/11/18

  La Banda de la Facultat celebra el seu concert de Nadal el dimecres 28 de novembre

  La Banda de la Facultat de Medicina i Odontologia celebra el seu concert de Nadal dimecres que ve 28 de novembre a les 18:30h en l'Aula Magna.

  [Read more]

 • Caminar sense por

  21/11/18

  Concentració de negre i en silenci per les víctimes de violència de gènere

  Amb motiu del 25 de noviembre, Dia internacional per la eliminació de la violència contra les dones, la Universitat de València ha convocat una concentració de negre i en silenci per les víctimes de la violència de gènere. La concentració serà el divendres 23 de novembre a les 12:00 hores a la porta de Rectorat.

  [Read more]

 • Sentiments Dibuixats. Malalties pintades

  21/11/18

  Exposició: "Sentiments Dibuixats. Malalties pintades"

  Inauguració de l'Exposició el dijous 22 de novembre 2018, a les 18:30 hores, Sala d'Exposicions de la Facultat de Medicina i Odontologia.

  [Read more]

 • Dra.

  16/11/18

  La Dra. Ana Lluch, investida doctora honoris causa per la Universitat Jaume I

  La Dra. Ana Lluch, prestigiosa investigadora sobre càncer de mama i catedràtica en la Facultat, va ser investida doctora honoris causa per la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló dimecres passat 14 de novembre. La Dra. Lluch va pronunciar el seu discurs sobre teràpies personalitzades o de precisió com a noves fronteres en la investigació del càncer.

  [Read more]

 • Dolores Corella Piquer

  16/11/18

  La catedràtica de la Universitat de València Dolores Corella, premi Jaume I d’Investigació Mèdica

  Dolores Corella Piquer, catedràtica de la Universitat de València, ha sigut guardona aquest dimarts amb el premi Jaume I en l’apartat d’Investigació Mèdica. Corella és catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública, i el jurat ha valorat la seua recerca pionera en el naixement i desenvolupament del camp de la Genòmica nutricional.

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy