University of Valencia logo Logo del portal

 • Estudiants de la Universitat de València

News list

Last 10 news

 • Dia Mundial de les malalties Rares

  20/02/18

  L'Aliança en Investigació Traslacional en Malalties Rares de la Comunitat Valenciana celebra la seua jornada a Alacant

  Aquesta aliança, que agrupa a les principals institucions involucrades en la investigació de les malalties rares de la Comunitat Valenciana, celebrarà la seua segona reunió en l'Hospital General Universitari d'Alacant dimecres que ve 28 de febrer, Dia Mundial de les malalties Rares.

  [Read more]

 • Juan Martínez León

  19/02/18

  El professor Juan Martínez León, en el Consell Assessor del Ministeri de Sanitat

  El Catedràtic del Departament de Cirurgia d'aquesta Facultat de Medicina i Odontologia , D. Juan Martínez León, ha sigut nomenat nou membre del Consell Assessor del Ministeri de Sanitat, un dels principals òrgans consultius en l'àmbit de la sanitat.

  [Read more]

 • Prof. Dr. D. Francisco J. Chorro Gascó

  16/02/18

  Francisco J. Chorro, elegit com a degà de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València.

  El 14 de febrer va ser nomenat pel Rector de la Universitat de València, amb efectes de 9 de febrer, com a Degà de la Facultat de Medicina, arran de la seua elecció en Junta de Centre del passat 8 de febrer.

  [Read more]

 • INCLIVA

  16/02/18

  Joves investigadors presentaran els seus projectes en malalties rares en una jornada en el INCLIVA el pròxim 27 de febrer

  Set joves investigadors de diferents centres d'investigació oferiran ponències curtes en les quals donaran a conèixer els seus projectes (treballs de finalització de grau, fi de màster o tesis doctorals) en investigacions relacionades amb malalties rares.

  [Read more]

 • La Facultat de Medicina de la Universitat de València acull el Registre Espanyol de Tumors Infantils

  15/02/18

  La Universitat participa en el major estudi mundial sobre supervivència del càncer amb el Registre Espanyol de Tumors Infantils

  La Universitat de València participa, a través del Registre Espanyol de Tumors Infantils (RETI-SEHOP), ubicat en la institució, en el major estudi internacional sobre supervivència del càncer, CONCORD-3 (sobre 37,5 milions de pacients a 71 països), els resultats del qual s’han publicat en la revista 'The Lancet'. A Espanya, per als casos diagnosticats entre el 2010 i el 2014 en menors de quinze anys, els avanços són “modestos” en comparació del context europeu occidental, segons l’opinió dels experts.

  [Read more]

 • Grup investigador

  12/02/18

  Identifiquen biomarcadores epigenètics per al diagnòstic de la escoliósis idiopática de l'adolescent

  Investigadors de l'equip del Departament de Fisiologia de la Facultat que lidera el Dr. Federico Pallardó han participat en una investigació que ha identificat un grup de microARNs circulants en plasma de pacients de escoliósis idiopática de l'adolescent (EIA) que poden servir per al diagnòstic d'aquesta malaltia i per a l'avaluació de les teràpies aplicades. El primer signatari d'aquest article, publicat en Scientific Reports, és el Dr. José Luis García-Giménez, investigador post-doctoral del CIBERER en aquest grup d'investigació.

  [Read more]

 • III Jornades per la docència

  12/02/18

  III Jornades per la docència

  Les Jornades per la Docència van començar en 2016 impulsades per la Delegació d'Alumnes de Medicina de la Universitat de València. Estan dirigides a estudiants de Medicina i docents de tot l'Estat.

  [Read more]

 • 09/02/18

  La Universitat de València reivindica el paper de la dona i la xiqueta en la ciència amb actes als campus de Blasco Ibáñez i Burjassot i al Botànic

  La Universitat de València celebra el Dia Internacional de la Dona i de la Xiqueta en la Ciència, l’11 de febrer, amb diverses activitats repartides entre els diversos espais de la institució. Dilluns 12 hi ha la I Jornada de Dones en Neurociència, amb conferències a les facultats de Medicina i Odontologia i Farmàcia, una taula redona, una conferència i la inauguració d’una exposició a la vesprada; mentre que el Jardí Botànic acull el cicle 'Dones i Ciència' entre dimarts i divendres, amb xarrades, debats i la projecció de la pel·lícula 'Figures ocultes'. Dimecres, Ada Yonath, premi Nobel de Química 2009, pronunciarà la conferencia 'What was first, the genetic code or its products?' a la Sala Darwin.

  [Read more]

 • (D’esquerra a dreta). Els professors Javier Belda i Rafael Badenes, investigadors d’INCLIVA-UV i membres de la Comissió Internacional d’Investigació del TCE.

  09/02/18

  Investigadors de la Universitat, en un estudi internacional que insta a portar la medicina de precisió al tractament del traumatisme cranioencefàlic

  La recerca, amb la participació de Javier Belda i Rafael Badenes, professors del Departament de Cirurgia, destaca els costos humans i econòmics que genera el traumatisme cranioencefàlic (TCE), i alerta sobre la necessitat d’introduir la medicina de precisió en el tractament d’aquests. La investigació, amb més de 4.500 pacients de 20 països de la Unió Europea, s’ha publicat en la prestigiosa revista 'The Lancet Neurology' i l’ha promoguda el CENTER-TBI, un projecte internacional amb més de 300 especialistes per millorar les condicions de vida de pacients de TCE.

  [Read more]

 • Marta Seco Cervera

  05/02/18

  Marta Seco Cervera obté la medalla García-Blanco, en la seua edició 38ª

  Llicenciada en Biologia i doctora en Fisiologia per la Universitat de València des de setembre de 2017, Marta Seco, va obtenir ahir la medalla de García-Blanco en la seua edició número 38ª.

  [Read more]

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy