Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Estudiants de la Universitat de València

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • FMiO

  11/10/17

  Eleccions 2017

  Convocatòria d'Eleccions de representants/es a la Junta de Centre i per a l'ADR de la Facultat de Medicina i Odontologia

  [Llegir més]

 • 06/10/17

  Els nous alumnes de la Facultat de Medicina i Odontologia reben un curs de primers auxilis

  La Asociación de Estudiantes de Medicina en Urgencias y Emergencias L'Associació d'Estudiants de Medicina en Urgències i Emergències (AEMES) ha impartit un curs de formació bàsica de primers auxilis per als 320 alumnes de nou ingrès de la Facultat de Medicina i Odontologia en el qual se'ls ha explicat de manera teòrica i pràctica els aspectes més importants de l'atenció a qualsevol persona en un primer moment.

  [Llegir més]

 • 05/10/17

  La Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valencià lliurament la seua Medalla d'Honor a la Facultat de Medicina i Odontologia de la UV

  La Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana (RAMCV) ha lliurat la seua Medalla d'Honor a la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València en un acte celebrat en l'Aula Magna d'aquesta última institució aquest matí.

  [Llegir més]

 • Esta imatge mostra a José Albelda, José Expósito i Antonio Silvestre, investigadors inventors del nou implant, en una de les fases d’estudi previ

  04/10/17

  La Universitat de València patenta un implant per a pròtesi i reconstrucció de fractures

  Antonio Silvestre, professor associat de la Universitat de València i cap del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Clínic de València-INCLIVA-UV, i la Universitat Politècnica de València han patentat un implant protètic que millora la seguretat i facilita la intervenció quirúrgica. El disseny s’està utilitzant per a pròtesis de maluc, genoll, colze i muscle, i també és utilitzable en claus per a reconstrucció de fractures o en tiges per a pròtesi externa després d’amputació.

  [Llegir més]

 • Videos Fisiologia

  04/10/17

  Disponibles els nous vídeos docents del Departament de Fisiologia.

  Els professors del Departament de Fisiologia Soraya L. Vallés Martí, Martín Aldasoro Celaya, José M. Vila Salinas, Mª Dolores Mauricio Aviñó i Ana Lloret Alcañiz, amb la col·laboració de Mª Ángeles Lloret Alcañiz, han elaborat uns recursos didàctics en format de vídeo que serviran de suport per a la docència de la fisiologia en diversos graus de la branca de Ciències de la Salut. Un dels vídeos està disponible en castellà i valencià, per satisfer les necessitats de recursos didàctics de tots els grups de docència de les assignatures implicades. El grup coordinat per Mª Dolores Mauricio ha desenvolupat el projecte de vídeo "Efecte de les hormones femenines sobre el flux sanguini mesurat per pletismografia" i el coordinat per Ana Lloret Alcañiz es va ocupar de produir el vídeo "Exploració física bàsica del sistema nerviós".

  [Llegir més]

 • Llibre 'Institut Mèdic Valencià (1898-1930)'

  03/10/17

  Presentació del lliure 'Institut Mèdic Valencià (1898-1930)' de José Luis Fresquet el 26 d'octubre

  El Saló de Graus de la Facultat acollirà la presentació del llibre "L'Institut Mèdic Valencià (1898-1930)", escrit per José Luis Fresquet, professor d'Història de la Ciència en la Facultat, el pròxim 26 d'octubre a les 18h.

  [Llegir més]

 • Jornada sobre cures pal·liatives

  02/10/17

  L'Aula Magna acull una jornada sobre cures pal·liatives el 18 d'octubre

  La Societat Valenciana de Medicina Pal·liativa (SVMP) organitza una jornada amb motiu del Dia Mundial de les Cures Pal·liatives el pròxim 18 d'octubre de 18 a 20h en l'Aula Magna de la Facultat.

  [Llegir més]

 • Canal Dissecció

  27/09/17

  Professors de la Facultat creen un canal de vídeos en Youtube amb exemples de disseccions per a la formació en anatomia humana

  Professors del Departament d'Anatomia i Embriologia Humana de la Facultat han engegat el Canal d'Anatomia Humana i Dissecció en Youtube amb l'objectiu d'ajudar als alumnes a preparar les classes, aprendre anatomia en cadàvers i identificar cadascuna de les estructures de l'anatomia humana.

  [Llegir més]

 • RAMCV

  19/09/17

  La Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana lliurarà la seua Medalla d'Honor a la Facultat el 5 d'octubre

  L'Aula Magna acollirà l'acte de lliurament de la Medalla d'Honor de la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana (RAMCV) a la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València dijous que ve 5 d'octubre a les 13h.

 • 11/09/17

  La Generalitat i la Universitat de València col·laboraran en l'estudi de la salut matern-infantil

  La Conselleria de Sanitat i el Departament de Pediatria, Ginecologia i Obstetrícia de la Facultat de Medicina i Odontologia col·laboraran en l'estudi de la situació actual de la salut matern-infantil a la Comunitat Valenciana, amb la finalitat d'orientar la planificació d'estratègies i programes específics per a la seua millora, gràcies a un conveni de col·laboració signat per la Generalitat Valenciana i la Universitat de València.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies