Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Estudiants de la Universitat de València

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana

  14/06/19

  Discurs d'ingrés de José Luis Barona Vilar en la RAMCV el dijous 20 de juny.

  El pròxim dia 20 de juny, a les 12'30 hores, al Saló d'Actes de la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana, tindrà lloc el nomenament com Acadèmic del Dr. D. José Luis Barona Vilar. El Prof. Barona llegirà el discurs “Professió mèdica i organització sanitària: la genésis del model europeu de benestar”.

  [Llegir més]

 • FMiO

  07/06/19

  Resultat entrevista proba d'accés a l'Universitat Majors de 45 anys

 • Jules Hoffmann

  28/05/19

  Jules Hoffmann, Premi Nobel de Fisiologia i Medicina, participarà en un col·loqui a la Facultat de Medicina i Odontologia

  El Saló de Graus de la Facultat de Medicina i Odontologia acollirà aquest col·loqui el proper dilluns 3 de juny a les 11'00 hores.

  [Llegir més]

 • Aula Magna

  28/05/19

  La Facultat de Medicina acull el XV Congrés Espanyol de Salut Ambiental

  La Universitat de València ha esdevingut l’epicentre de divulgació sanitària on s’han tractat temes relacionats amb el que l’Organització Mundial de la Salut considera l’amenaça més gran per a la salut mundial del s. XXI: el canvi climàtic.

  [Llegir més]

 • UJIE

  27/05/19

  Convocatòria V Edició UNIVERSITY JUNIOR INTERNATIONAL ENTREPRENEURS UJIE

  Des d’el 14 de maig fins a les 23:59 hores (GTM) del pròxim 7 de juny es troba obert el termini per a inscriure's , en el marc del Programa “Campus de l’Emprenedor Innovador”, d’acord amb el que disposa el conveni subscrit amb la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per a la realització de les activitats d´aquest programa.

  [Llegir més]

 • Gestió de Material Radiactiu i Radiofàrmacs

  21/05/19

  Curs: “Gestió de Material Radiactiu i Radiofàrmacs, 1ª Edició”.

  El curs s’ofereix a través del Servei de Formació Permanent (a demanda) i l’organitza Ana San Matías del Servei de Protecció Radiològica i Mustafà H. Ezz_Eddin de la Secció Micro PET-TAC de la UCIM.

  [Llegir més]

 • III Meeting Malalties Rares

  21/05/19

  La Facultat acull el III Meeting en Malalties Rares de la Comunitat Valenciana el 24 de maig de 2019

  El Meeting en Malalties Rares de la Comunitat Valenciana, organitzat per l'associació d'afectats ADIBI, se celebrarà el pròxim 24 de maig a les 9:30 hores en el Saló de Graus de la Facultat.

  [Llegir més]

 • (D’esquerra a dreta). Roc Senent, María Luisa Ferrándiz, Sergi Maicas, Inmaculada García-Robles, Ferran Suay i Rafael Castelló.

  17/05/19

  El projecte de ciència ciutadana Small World Initiative clou amb la participació de més de 400 alumnes de la Universitat i de secundària

  La segona edició del projecte internacional Small World Initiative-Tiny Earth-Micromundo (SWI@València 2.0), que en el curs 2018/2019 s’ha realitzat a la Universitat de València, ha clos aquest divendres a la Sala Charles Darwin del Campus de Burjassot-Paterna. Aquest projecte per descobrir nous antibiòtics i fomentar la cultura científica i que ha sigut coordinat pel professor de Ciències Biològiques Sergi Maicas s’ha dut a terme amb una estratègia d’Aprenentatge Servei (ApS) que ha involucrat alumnat i professorat adscrit a diferents centres (Biologia, Farmàcia, Medicina i ETSE).

  [Llegir més]

 • 17/05/19

  Jesús Cosín, expert en la malaltia de Crohn, rep el premi García Blanco de la Universitat per fomentar la investigació en joves

  El professor associat de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València i investigador del Peset i FISABIO Jesús Cosín ha rebut el 39 Premi-Medalla García Blanco per a joves investigadores i investigadors que atorga la Universitat de València. El guardó reconeix l’estudi d’una possible diana terapèutica contra la malaltia de Crohn a través del grup de recerca de Cosín, pioner en aquesta àrea.

  [Llegir més]

 • Enquestes d'avaluació de la docència

  09/05/19

  Obert el termini per a emplenar les enquestes d'avaluació de la docència

  Fins al 19 de maig, els i les alumnes poden emplenar les enquestes des del mòbil, accedint a Secretaria Virtual, bé des de l'APP de la UV, bé mitjançant qualsevol navegador per a avaluar als professors i les professores de grau i màster oficial que els han impartit almenys 15 hores en assignatures del segon quadrimestre i anuals.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies