University of Valencia logo Logo Faculty of Medicine and Dentistry Logo del portal

Publicada la convocatòria de programa d'intercanvi de pràctiques clíniques amb la universitat de Mainz

  • March 1st, 2023
Facultat de Medicina de la Universitat Johanes Gutenberg de Mainz
Facultat de Medicina de la Universitat Johanes Gutenberg de Mainz

La Universitat de València dins del marc del conveni amb la Johannes Gutenberg Universität de Mainz convoca deu beques per a una estada de pràctiques d'un mes en Hospital i Clínica odontológica durant l'estiu de 2023.

La convocatòria s'ha publicat amb data de 28 de febrer i inclou dues modalitats de beques: la modalitat u que ofereix tres beques per a un curs d'alemany durant l'estiu i la modalitat dos que consta de deu beques per fer pràctiques clíniques a l'estiu per a l'estudiantat dels graus de Medicina i Odontologia. Les deu places estan distribuïdes en huit places d'especialitats mèdiques i dues d'odontologia. 

Segons allò recollit a les bases reguladores de la convocatòria, publicades al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, podran ser persones beneficiàries d'aquestes beques l'estudiantat de la Universitat de València matriculats en estudis de Grau en Llengües Modernes (modalitat 1) o en el Grau de Medicina o Odontologia (modalitat 2) que acrediten un nivell d’idioma B2 en alemany, mitjançant certificat emès per algun dels centres reconeguts segons la taula d’equivalències recollides en l'Annex II de la convocatòria. Entre aquests certificats s’inclouen els emesos per la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València. A més del requisit del nivell d'idioma, els  i les sol·licitants de la modalitat dos, hauran d'acomplir els requisits de superació de crèdits indicats en la convocatòria.

El període de sol·licitud comença l'1 de març i finalitza el 14 de de març mitjançant sol·licitud en línia des de la Seu Electrònica, Entreu.