University of Valencia logo Logo Faculty of Medicine and Dentistry Logo del portal

XVII edició de la Fira de la Salut organitzada per estudiants pel Dia Mundial de la Salut (DMS)

  • April 11st, 2024
Fira de la Salut

L'Associació Valenciana d'Estudiants de Medicina (AVEM) organitza aquest dissabte 13 d'abril, la XVII Fira de la Salut en la Plaça de la Verge de València, centran-se a la temàtica de “salut per a tots”.

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut, des de fa anys, els estudiants de les diferents facultats de ciències de la salut de la Universitat de València, encapçalats per l'Associació Valenciana d'Estudiants de Medicina, i amb la participació i ajuda de diferents entitats col·laboradores, organitzen una Fira de la Salut. Tindrà lloc el dissabte 13 d'abril en la Plaça de la Verge de la València i va dirigida a tots els públics, ja que té per objectiu acostar la salut a persones de qualsevol edat, amb jocs per als més xicotets i gran varietat d'informació i activitats, conscienciant així sobre els principals problemes de salut i estils de vida saludables.

Basant-se en la temàtica de “salut per a tots” i després de l'èxit de l'esdeveniment en anteriors edicions, les activitats es trobaran dividides en diferents carpes, cadascuna abordant la temàtica des d'una àrea de la salut diferent. Algunes de les carpes abordaran temes com la Vida Cardiosaludable, Salut de la Dona, Diabetis, Hospital d'Ossets (on els més xicotets podran fer els seus primers passos dins del món de les ciències de la salut)… i molts altres mes. A més, com de costum, es comptara també amb la participació de diverses entitats amb gran reconeixement, com ho són l'Il·lustre Col·legi de Metges de València o La Creu Roja, que muntaran també el seu propi estand. Així mateix, participaran en la fira estudiants de nombroses àrees de la salut, trobant també llocs organitzats per futurs odontòlegs, farmacèutics, fisioterapeutes, etc. La idea darrere d'aquest esdeveniment és acostar la salut a la població, d'una forma didàctica i interessant, per la qual cosa tothom està convidat a un dia de diversió i aprenentatge. A més, amb la finalitat de fomentar un estil de vida saludable, al llarg del dia s'organitzaran activitats en el centre de la plaça, com a classes de zumba, o fins i tot tallers de defensa personal.

Amb tot això, el dia 13 d'abril, en la plaça de la Verge de València, de la mà de futurs professionals, en la major fira de la salut organitzada per estudiants a Espanya, es podrà adquirir una major visió de tot allò relacionat amb l'àmbit de la salut humana, amb un enfocament en “la salut per a tots”, la temàtica d'enguany. Una oportunitat d'aprendre de manera divertida i original, amb col·laboradors de gran nom i moltes ganes de passar-ho en gran.

Dades de contacte:
Marta López Gilberte vpe@avemvalencia.org
Vicepresidenta d'assumptes externs
Associació Valenciana d’Estudiants de Medicina