University of Valencia logo Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

Taula redona sobre l'ús prudent dels antibiòtics en el Saló de Graus el dijous 16 de novembre

  • November 13rd, 2017
Antibiotics

El Saló de Graus de la Facultat acollirà una taula redona sobre l'ús prudent dels antibiòtics dijous que ve 16 de novembre a les 18 hores. Participaran els professors de la Facultat José Luis Ortiz, del Departament de Farmacologia, Arturo Artero, del Departament de Medicina, i Carlos Muñoz, del Departament de Microbiologia.

Aquest acte s'emmarca en la celebració del Dia Europeu per a l'Ús Prudent dels Antibiòtics el 18 de novembre, una iniciativa que té com a objectiu conscienciar als ciutadans sobre els riscos associats a l'ús imprudent d'aquests medicaments en persones i animals.

Ací teniu l'enllaç de la campanya “Antibiòtics: pren-te'ls de debò”, coordinada per l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS), que té com a objectiu conscienciar sobre la importància de l'ús responsable dels antibiòtics. Podeu veure també el vídeo d'aquesta campanya

El missatge principal d'aquesta campanya se centra en el perill que representa per a la salut de tots el autoconsumo d'antibiòtics, un comportament que contribueix al desenvolupament de bacteris resistents i compromet greument l'eficàcia dels antibiòtics en el tractament de les infeccions d'origen bacterià.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy