Edat: 2º cicle ESO i Batxillerat Lloc: Taller Didàctic
Aforament: 10-16 Duració: 1h15’ – 1h30’
Vols saber què ens compta sobre un animal el seu crani? Aprén sobre l'ecologia, l'alimentació, la postura i la locomoció d'un animal només observant el seu crani. Sherlock Holmes estaria orgullós!
Aquest taller està orientat preferentment a alumnes de secundària, ja que s'aprenen conceptes d'anatomia i osteologia bàsica, així com d'ecologia.
L'Anatomia és una ciència molt útil a l'hora d'entendre l'Ecologia dels animals, perquè ens dona informació sobre la seua locomoció, alimentació, postura i l'entorn en què viuen.
Aquest és un taller participatiu i dinàmic en què els alumnes tractaran d'esbrinar tot el que puguen dels animals del museu (tant actuals com fòssils) a través de l'observació dels seus cranis.
El taller es complementarà amb una exposició interactiva sobre els cranis, la seua morfologia i els caràcters distintius que presenten.
Objectius:
- Acostar als alumnes conceptes bàsics sobre anatomia i ecologia.
- Fomentar actituds com la paciència, el respecte i introduir el treball en equip.
- Conèixer els animals i valorar les seues relacions amb el mig que habiten.
RESUM:
Taller orientat a alumnes d'educació secundària. Aprendràs conceptes bàsics sobre anatomia i ecologia. Realitzaràs una gimcana per les sales del museu buscant els diferents cranis exposats i descobrint quina informació ens pot donar cada un sobre l'ecologia de l'animal.