Logo de la Universitat de València Logo Museu de la Universitat de València d'Història Natural Logo del portal

  • Calendari MUVHN 2023

El Museu UV d'Història Natural reobri les seues portes al públic!!!

  • 17 de setembre de 2020
El Museu UV d'Història Natural reobri les seues portes al públic!!!

El MUVHN reobri les seues portes al públic des que va començar l'estat d'alarma, al mes de març, adaptant els nostres espais a aquesta nova normalitat.

Hui estem de celebració!!

Ens complau poder informar-vos que a partir de hui, 17 de setembre de 2020, el Museu de la UV d'Història Natural reobri les seues portes al públic des que va començar l'estat d'alarma el mes de març passat.

El personal del museu hem treballat amb totes les ganes per adaptar les nostres instal·lacions a aquesta nova normalitat, amb la condició de poder tornar a vore-vos de la manera més segura per a tots.

Ja hem rebut els primers grups d'estudiants del Campus.

Estem impacients i il·lusionats de poder tornar a rebre-vos!

Reprenem el nostre horari habitual, de dimarts a divendres de 10:00h a 19:00h i caps de setmana de 10:00h a 14:00h, més informació en a l'enllaç Horaris.

Recordeu consultar les nostres directrius d'actuació i l'aforament abans de visitar-nos, encara que siga com a visita lliure, tota precaució és poca! En breu estaràn disponibles a la nostra web.

Al nostre correu electrònic, museuhn@uv.es, podeu fer les vostres reserves de tallers i visites y consultes (més informació).

Aquest virus el parem junts!

Vos esperem!

Imatges: