Universitat de ValènciaDoble grau en Farmàcia i Nutrició Humana i DietèticaFacultat de Farmàcia Logo del portal

  • Estudiants al laboratori

Persegueixes una formació molt àmplia en l'àmbit sanitari?

Aspires a ser un professional expert en el medicament i alhora en nutrició humana?

Vols millorar la teua competitivitat en el món laboral?

El doble grau en Farmàcia i Nutrició Humana i Dietètica habilita per a exercir les professions sanitàries regulades de farmacèutic/a i de dietista nutricionista (Llei 44/2003, de 21 de novembre), i per això millora les possibilitats de cara al teu futur professional.

El doble grau et prepara per actuar com a professional expert tant en el medicament i el seu impacte sobre la salut, com en el desenvolupament d'activitats orientades a l'alimentació i la nutrició de les persones i els col·lectius.

La Facultat de Farmàcia ha planificat aquests estudis en sis cursos acadèmics. L'existència de matèries comunes permet cursar-les amb una seqüència temporal que optimiza el temps dedicat a la formació.

Cursant el doble grau podràs:

  • Obtenir dos títols de grau en sis cursos acadèmics
  • Millorar el teu nivell de competitivitat i ampliar les possibilitats de cara al futur professional
  • Adquirir una extensa formació sanitària que capacita per exercir dues professiones regulades, farmacèutic/a i dietista nutricionista

Els camps de treball són molt amplis i inclouen, entre altres:

  • Farmàcia comunitària (oficina de farmàcia)
  • Especialitzacions hospitalàries via farmacèutic intern resident (FIR) i especialitzacions no hospitalàries
  • Indústria farmacèutica, alimentària, cosmètica, química
  • Laboratoris d'anàlisis clíniques, d'aliments, de drogues, de productes químics
  • Empreses dedicades a l'emmagatzematge i distribució de medicaments
  • Dermofarmàcia; plantes medicinals; ortopèdia
  • Restauració col·lectiva
  • Consulta dietètica
  • Nutrició esportiva
  • Nutrició comunitària (hospitals, clíniques, centres educatius, centres de gent gran, …)
  • Empreses alimentàries (gestió, control de qualitat, innovació, assessorament, …)
  • Comunicació (premsa especialitzada)
  • Docència (ensenyament secundari, cicles formatius, universitat) i investigació (universitat, CSIC, empreses)

I tot això es pot realitzar tant en el sector públic (administració, universitat, sanitat) com en el sector privat.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies