UVsportsUniversitat de València Logo del portal

31 de març, Dia de l’Esport

  • March 31st, 2021
Image de la noticia

L’objectiu de la celebració d’aquest Dia és la promoció de l’activitat física i la divulgació dels valors esportius.

Avui, 31 de març, se celebra el Dia de l’Esport a la Comunitat Valenciana dins del marc d’Uniesport que lideren les set universitats de la CV juntament amb la Fundació Trinidad Alfonso i impulsat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

L’objectiu de la celebració d’aquest Dia és la promoció de l’activitat física i la divulgació dels valors esportius. Mundialment, el Dia Internacional de l’Activitat Física i l’Esport se celebra el 6 d’abril, però atès que no serà lectiu a la Comunitat Valenciana, s’ha triat el 31 de març per a celebrar aquesta cita als centres educatius. 

Aquest dia ens representa i, malgrat les condicions sanitàries excepcionals, no volem passar per alt una data tan significativa per a tota la comunitat universitària.

Projecte Uniesport per a 2021

Recentment, les set universitats de la Comunitat Valenciana i la Fundació Trinidad Alfonso han renovat un any més el seu compromís per a promocionar l’esport universitari a través de la iniciativa Uniesport. Mitjançant aquest acord, les vuit entitats col·laboraran de nou per a impulsar projectes vinculats amb l’esport, contribuiran al desenvolupament de l’esport universitari en tots els seus àmbits, col·laboraran per a conscienciar la societat i els esportistes sobre la importància de conciliar l’esport amb els estudis i donaran visibilitat als valors de la cultura de l’esforç, així com als diferents projectes que promou la Fundació.

Des de la Fundació Trinidad Alfonso s’han esforçat a promoure que tots els centres educatius puguen commemorar aquest dia, i se n’han fet ressò a través de les seues xarxes socials. Deixem l’enllaç amb tota la informació: Acció Dia de l'Esport