University of Valencia logo Logo del portal

  • Esportistes fent exercici

Inscripcions obertes per al 10è Passeig Saludable de La Nau Gran

  • July 2nd, 2019

Vàlid per 2 crèdits per a l’alumnat de la Nau Gran.

Un any més sumarem passos Saludables, Sostenibles i Solidaris.  El Passeig Saludable de La Nau Gran obri la inscripció per celebrar la desena edició consecutiva, que tindrà lloc diumenge, 29 de setembre, al matí.

Igual que cada any, el programa per a persones majors de 55 anys de la Universitat de València, La Nau Gran, celebra el Passeig Saludable, data lligada a la celebració del Dia Internacional de les Persones Majors. 

El recorregut

El recorregut és l’habitual d’anteriors edicions: un passeig per zones verdes entre el Jardí Botànic i el Rectorat de la Universitat de València. 

El seu caràcter solidari

En aquest desena edició, el Passeig Saludable destinarà tot el que es recapte a Llars Compartides, ONG dedicada a promoure l’acompanyament social en pisos tutelats, de persones majors en risc d’exclusió a causa de la falta de recursos o la solitud. 

Las persones inscrites rebran una samarreta commemorativa i l’alumnat de La Nau Gran obtindrà 2 crèdits de lliure elecció.

Inscripciones

Per a les inscripcions al 10è Passeig Saludable, accediu al formulari: ENTREU

Bases en l’enllaç següent: bases del 10è Passeig Saludable.

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy