University of Valencia logo Logo del portal

  • Esportistes fent exercici

La Universitat celebra la tradicional Partida de Benvinguda al Trinquet de Pelayo

  • October 7th, 2019

Partida de Benvinguda: dijous 10 d’octubre i dissabte 12 d’octubre

El Trinquet de Pelayo acull els dies 10 i 12 d’octubre la tradicional Partida de Benvinguda de la Universitat de València. L’entrada és gratuïta presentant el carnet universitari.

El primer dia, 10 d’octubre, arrancarà amb la partida de juvenils a les 16.30 h, i a les 18.00 h començarà la primera trobada de raspall  professional, que enfrontarà Pere Roc II i Raúl contra J. Salvador i Jesús.

La segona jornada serà el dissabte 12 d’octubre, amb la primera partida de juvenils a las 16.30 h. A la vesprada hi haurà l’enfrontament de professionals, una partida de raspall que encararà Soro II i Félix contra Francés i Javi, a les 18.00 h.

L’activitat  està emmarcada en la Setmana Universitària de València de Pilota i està organitzada per  la Universitat de València, amb el suport del Servei d’Educació Física i Esports (SEFUV). 

Entrada gratuïta

Com en totes les cites de pilota que tenen el suport de la Universitat de València, els seus alumnes podran presenciar la partida de manera gratuïta, simplement mostrant el seu carnet d’estudiant, i fins que l’aforament estiga complet. 

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy