UVsportsUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València i la Universitat d'Alacant s'enfronten en la 3a jornada de la lliga CAEU

  • Web and Marketing Unit
  • Cristina Soriano Cabellos
  • December 14th, 2022
 

Aquest dijous 15 de desembre se celebra una nova trobada del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU), en la modalitat d'esports d'equip.

Després d'aconseguir quasi el ple de victòries en l'última jornada de la lliga CAEU -en la qual la UV va guanyar 15 dels 16 partits disputats- la selecció de la Universitat de València afronta aquesta nova cita amb confiança i una gran motivació, amb el clar objectiu de continuar acumulant punts de cara a la final del 8 de març. 

La Universitat de València serà visitant en futbol, futbol sala i bàsquet, i jugarà com a local en els esports de voleibol, handbol, rugbi, pàdel i tennis.

El primer bloc (UA-UV) arrancarà a les 12:00 hores amb el partit de bàsquet masculí, que tindrà lloc en el Pavelló dels Esports de la Universitat d'Alacant. L'equip femení de bàsquet jugarà el seu partit a les 14:00 hores en la mateixa ubicació.

El camp de futbol de la UA rebrà als equips de futbol masculí (12:30 hores) i femení (14:30 hores). Tots dos conjunts arriben molt forts a aquesta trobada, després de les golejades que van aconseguir en els últims partits de la lliga CAEU. 

Els partits de futbol sala seran a les 12:00 hores (masculí) i a les 14:00 hores (femení) en el Pavelló Ginés Alenda de Sant Vicent Raspeig (Alacant). 

El segon bloc d'enfrontaments (UV-UA) començarà a les 11:00 hores en les pistes del Campus de Blasco Ibáñez, on els equips de tennis i pàdel lluitaran per la victòria. 

La Sala Sud Aulari, en C/Menéndez i Pelayo, acollirà els partits de voleibol. Els xics jugaran a les 13:00 hores; i les xiques, a les 15:30 hores.

Els equips d'handbol es donaran cita en el Pavelló Poliesportiu de la Universitat de València. A les 13:00 hores arrancarà el joc masculí i a les 15:00 les xiques de la UV es mesuraran amb les de la UA.

Finalment, els partits de rugbi es disputaran en el camp de rugbi del Riu. Les xiques jugaran les seues dues trobades a les 13:00 i 14:00 hores; i els xics a les 13:30 i a les 14:30 hores. 

Rugbi
Campionat d'España Universitari 2022.Imatge cedida per la UCAM de Múrcia (©Antonio)