Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La UV continua collint èxits en la lliga CAEU

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 1 de desembre de 2022
 

La Universitat de València (UV) i la Universitat Miguel Hernández d'Elx (UMH) van oferir un gran espectacle en la segona jornada del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari de la Comunitat Valenciana (CAEU) d'esports d'equip. La UV es va imposar en 15 dels 16 partits que es van disputar.

La Universitat de València va tancar la 2a jornada CAEU, celebrada el dimarts 29 de novembre, amb molt bones sensacions. Els equips de la UV, femenins i masculins, es van deixar la pell i van acabar aconseguint 15 victòries. 

La selecció femenina de futbol va guanyar per 0-9 en el Camp El Clot de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx. L'equip masculí també es va fer amb la victòria (1-9). 

El Palau dels Esports UMH, a Elx, va acollir els partits de futbol sala i bàsquet. Els xics de futbol sala es van imposar per 0-11 a la UMH, en canvi l'equip femení no va aconseguir véncer i va finalitzar el partit amb el marcador 6-0. En bàsquet, la UV va obtindre victòries tant en el quadre femení (35-59), com en el masculí (57-104).

Les trobades de voleibol es van celebrar a la Sala Sud de l'Aulari de Menéndez i Pelayo. Tant el conjunt femení com el masculí de la UV van aconseguir victòries amb el mateix resultat, un contundent 3-0.

La selecció masculina d'handbol es va imposar a la UMH 31-23. Les xiques d'handbol de la Universitat de València també van guanyar, i ho van fer amb una gran diferència de gols, 51-15. Els partits es van celebrar en el Pavelló Poliesportiu de la UV.

Els equips de rugbi de la UV van fer ple de victòries en el camp de les instal·lacions del Riu, integrades al Jardí del Túria. Les xiques van guanyar els dos partits que van disputar (UV 50 - UMH 5 i UMH 0 - UV 40). L'equip masculí també va aconseguir imposar-se amb solvència en els dos partits (UV 41 - UMH 0 i UMH 10 - UV 29).

Finalment, els tornejos de pàdel i tennis també es van resoldre amb victòries per als equips de la UV, que jugaven a casa, en les pistes del Campus de Blasco Ibáñez. En tennis, la UV va aconseguir un resultat final de 2-1. I la selecció de pàdel de la UV  va guanyar tots els partits, amb un resultat global de 3-0. 

El dia 15 de desembre, 3a jornada de la lliga CAEU

La pròxima cita de la lliga CAEU serà el dijous 15 de desembre i enfrontarà als conjunts de la Universitat de València amb els de la Universitat d'Alacant. El calendari CAEU continuarà el 9 de febrer, data en la qual la UV es creuarà amb l'UJI de Castelló; i el 21 de febrer, la UV s'enfrontarà amb la Politècnica de València. Finalment, el 8 de març es disputarà la gran final del Campionat Autonòmic de l'Esport Universitari de la Comunitat Valenciana en la modalitat d'esports d'equip.

Partit de voleibol femení