UVsportsUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València participa en el CEU de bàsquet amb els equips masculí i femení disposats a aconseguir triomfs

  • October 8th, 2021
Image de la noticia

El Campionat d'Espanya Universitari de Bàsquet es disputarà la pròxima setmana a les instal·lacions de la Universidad Francisco de Vitoria de Madrid, i comptarà amb la participació dels equips masculí i femení de la Universitat de València.

L'equip masculí, amb el seu entrenador Jaume Tormo al capdavant, és un equip molt jove, amb la majoria de jugadors acabats d'arribar a la universitat. Entre els 12 jugadors que hi participaran hi ha, entre d'altres, estudiants de Fisioteràpia, Medicina, Educació Física i Esports o Magisteri.
Pel que fa a la expectativa en els resultats, Tormo explicava que "és un equip molt guerrer, amb moltes ganes. Van a donar-ho tot, malgrat que anem molt minvats per les baixes, ja que bona part d'ells són jugadors que pertanyen a algun club i tenen compromisos que els impedeixen participar en el CEU".
La situació de l'equip femení és molt semblant pel que fa a les baixes, donat el moment en el qual s'ha reprès la celebració d'aquest campionat a conseqüència de les mesures de seguretat que va implicar, encara ara, la pandèmia. En aquest cas, sota la direcció de Juanjo Medina, les xiques "van a totes. És cert que tenim la incertesa per les dates que són i per les baixes que això implica, però hem fet un equip amb il·lusió i esperança d'aconseguir medalla".
En el cas de les xiques s'hi tracta també d'un equip molt jove on la majoria són alumnes de primer curs de titulacions com Infermeria, Periodisme, psicologia, entre d'altres.

El campionat s'hi disputarà entre l'11 i el 13 d'octubre.