UVsportsUniversitat de València Logo del portal

La UV continua acumulant medalles en els Campionats Autonòmics d'Esport Universitari

  • Web and Marketing Unit
  • March 31st, 2023
Equip de vólei platja

Durant les últimes setmanes la UV s'ha enfrontat a la resta d'universitats valencianes en els esports de vólei platja, rem, esquaix, tir amb arc, atletisme i pilota valenciana. En total els esportistes de la UV han aconseguit en les últimes competicions 25 ors, 16 plates i 17 bronzes.

El Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU) de vólei platja, organitzat per la Universitat d'Alacant, es va celebrar el dijous 30 de març a la platja de Sant Joan d'Alacant. La parella femenina formada per Henar Martinez i Nikola Einberga es va fer amb l'or. El mateix metall va aconseguir el tàndem mixt format per Raquel Astelarre i Enrique Moliner. El seu treball, juntament amb el de la resta de l'equip, va portar a la Universitat de València a pujar a l’escaló més alt del podi en la classificació d'Universitats.

L'equip de rem de la UV va quedar en segona posició en la classificació general d'universitats. En categoria femenina les xiques es van fer amb la plata, i en la masculina els xics de la UV també van aconseguir la plata. El campionat es va celebrar el dijous 30 de març en el Club Nàutic de València, organitzat per la Universitat Politècnica de València (UPV).

El 29 de març es van disputar les competicions d'esquaix i tir amb arc, ambdues en la UPV. En tir amb arc els tiradors i tiradores de la UV van aconseguir 3 ors (Luís Mielgo, Patricia Cester i Simón Martínez), 4 plates (Sara Raquel Micó, Juan Antonio De Rus i Clara Tarazón) i 2 bronzes (David Adelantado i Yolanda Lucha). En esquaix, els jugadors de la UV van aconseguir 2 bronzes en categoria masculina.

El 24 de març va tindre lloc el CAEU d'atletisme en la pista Gaetà Huguet de Castelló. La Universitat de València va quedar en 2a posició en la classificació general d'Universitats. Els i les atletes de la UV van aconseguir un total de 33 medalles (16 ors, 7 plates i 10 bronzes).

Finalment, el CAEU de pilota valenciana es va celebrar en el Poliesportiu municipal d'Agost, a Alacant, el 23 de març. L'equip de pilotaris de la UV va quedar en 2a posició per universitats. A nivell individual van aconseguir 4 ors, 3 plates i 3 bronzes.