University of Valencia logo Logo del portal

  • Esportistes fent exercici

Oberta la matrícula per al taller i les jornades d’orientació de precisió

  • September 30th, 2019

El taller tindrà lloc el 29 de novembre i les jornades, els dies 29 i de 30 de novembre

La Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat de la Universitat de València organitza els dies 29 i 30 de novembre un taller i unes jornades d’iniciació a l’organització de proves d’orientació esportiva de precisió: O-Precisió.

Taller d’orientació de precisió

El taller, que serà el divendres 29 de novembre de 2019 al matí, tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València (av. Blasco Ibáñez) i té com a objectiu donar a conèixer la disciplina d’orientació esportiva de precisió. 

Aquest taller va adreçat a l’alumnat vinculat a la promoció o a la pràctica de les activitats fisicoesportives que es desenvolupen en el medi natural, així com a directors/ores, professorat i personal tècnic, especialistes i persones interessades en aquesta formació.

Jornades O-Precisió

Quant a les jornades, aquestes es divideixen en dos dies (el divendres 29 de novembre a la vesprada i el dissabte 30 al matí) i es desenvolupen a la sala de graus de l’Aulari V de la Universitat de València (av. Menéndez i Pelayo, cantonada, c/ Gascó Oliag). En aquest cas, les jornades van adreçades sobretot al professorat dels cicles d’activitats fisicoesportives, professorat de l’assignatura d’educació física, tècnics esportius de modalitats esportives vinculades al medi natural, especialistes, persones interessades en aquesta formació i, específicament, tècnics d’orientació.

Així doncs, l’objectiu de les jornades és formar el personal tècnic en el disseny, planificació i organització de les proves d’orientació de precisió.

Com inscriure-s’hi

La inscripció tant del taller com de les jornades és gratuïta i s’ha de fer a través de l’AUTOMATRÍCULA de la web del SEF: https://uv.es/sef.  Compartim vídeo explicatiu de com accedir-hi:

Vegeu-ne el programa complet ací: Taller i Jornades O-Precisió

Per a qualsevol consulta: catedradivinapastora@uv.es

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy