UVsportsUniversitat de València Logo del portal

Publicades les bases dels premis FTA per a esportistes universitaris

  • July 27th, 2021
Image de la noticia

Amb data 23 de juliol de 2021, s'ha publicat al DOGV la resolució de la vicerectora de Cultura i Esport de la Universitat de València, per la qual es convoquen i s’estableixen les bases dels premis Fundació Trinidad Alfonso per a esportistes universitaris, en col·laboració entre les universitats valencianes del CADU i la Fundación Trinidad Alfonso.

S’hi tracta de dos premis adreçats als millors estudiants esportistes de la UV en modalitats masculina i femenina, que millor hagen combinat, amb els millors resultats, l’excel·lència acedèmica i la pràctica esportiva d’èlit i d’alt nivell. Els i les estudiants esportistes han d’haver estat matriculats en la UV en almenys 36 crèdits, en estudis oficials conduents a l’obtenció de titulacions de grau, màster oficial universitari o doctorat en el curs 2020-2021 i haver superat un mínim del 20% dels crèdits

 Els premis consisteixen en:

  • Dos premis de 1.000 euros cadascun ( un per cada modalitat), un diploma acreditatiu i una placa commemorativa.

D'altra banda, la Fundación Trinidad Alfonso, junt amb les Universitat de la Comunitat Valenciana han convocat dos premis als millor estudiants-esportistes de tota la Comunidad Valenciana.

En aquesta ocasió els  premis constaran de:

  • Dos premis de 1.200 euros cadascun, (un per a modalitat masculina i un altre per a la femenina) un diploma acreditati i una placa commemorativa.

Les persones interessades poden accedir a la convocatòria publicada al tauler oficial de la UV.

La presentació de sol·licituds i documentació començarà el pròxim 6 de setembre i finalitzarà el dia 1 d’octubre de 2021 i es podrà fer des del portal: https://w HYPERLINK "https://webges.uv.es/uventreuweb/" HYPERLINK "https://webges.uv.es/uventreuweb/" HYPERLINK "https://webges.uv.es/uventreuweb/"ebges.uv.es/uventreuweb/

Recorda que també pots trobar tota la informació a l'enllaç del Servei d'Esports:  https://links.uv.es/PztIPc1