Universitat de ValènciaFacultat de Psicologia Logo del portal

Sessió Info-formativa per alumnat de nou accés

  • August 3rd, 2022
Image de la noticia

Organitzat per l’Equip Deganal i l’Assemblea de Representants d’Estudiants de Psicologia i Logopèdia, amb la col·laboració del Programa EntreIguals, durant la setmana prèvia a l'inici de classes es celebra una sessió de caràcter informatiu que té com a objectiu facilitar l'accés als estudis en la Facultat de Psicologia i Logopèdia de la Universitat de València.

La sessió s'organitza de la següent manera:

Saló d'Actes
9:00. Orientació general sobre el desenvolupament dels estudis (Psicologia-Logopèdia segons dia) en la Universitat de València, a càrrec de l'Equip Deganal.

Aula 6 / Aula 8 / Saló de Graus / Hall de la Facultat
Des de les 11:00 i fins a les 14:00 aproximadament, segons distribució i organització que serà facilitada en la xarrada de les 9:00, es desenvoluparan tres activitats que tracten:

• La representació estudiantil i el seu significat en la vida universitària a càrrec de membres de l'Assemblea de Representants (ADR).

• El programa EntreIguals a càrrec de mentores que explicaran aquest programa juntament amb informació sobre serveis de la Universitat, voluntariat i reconeixement de crèdits per participació en activitats universitàries.

• Visita guiada per instal·lacions de la Facultat i del Campus Blasco Ibáñez a càrrec de mentores.

Es convoca segons cognoms i estudis amb el següent calendari:

Grau en Psicologia:
• Dimarts 6 de setembre: De ABDI a LOAIZA VALENCIA.
• Dimecres 7 de setembre: De LÓPEZ BOSCH a ZUÑEDA SALVADOR.

Grau en Logopèdia: Dijous 8 de setembre la totalitat d'estudiants.