Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Estudiants de la Universitat de València

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 16/10/19

  Conferència 17-octubre-2019: Luis A. Tortajada

  Les Fronteres de la Química. Cicle de seminaris organitzat per la Secció Territorial de València RSEQ y la Facultat de Química de la Universitat de València. Data: dijous 17 d'octubre de 2019. Lloc: Sala Darwin (Aulari Interfacultatiu) Hora: 12:15h. Conferenciant: Prof. LUIS A. TORTAJADA GENARO, Departament de Química - Universitat Politècnica de València

  [Llegir més]

 • 15/10/19

  PREMI NOBEL DE QUÍMICA 2019

  La Reial Acadèmia de les Ciències de Suècia concedeix el Premi Nobel de Química 2019 al nord-americà John B. Goodenough, el britànic Stanley Whittingham i el japonès Akira Yoshino, pares de la bateria de liti.

  [Llegir més]

 • 03/10/19

  CONVOCATÒRIA PARTICIPACIÓ INNOCAMPUS

  Nova convocatòria per a participar com a membre de l'equip de treball del projecte INNOCAMPUS EXPLORA

  [Llegir més]

 • 23/09/19

  I JORNADA D'OCUPACIÓ I PRESENTACIÓ D'EMPRESES: 26-setembre-2019

  El proper 26 de setembre, la Facultat de Química organitza la "I Jornada d'Ocupació i Presentación d'empresas" amb la col·laboració del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la Universitat de València i Quimacova.

  [Llegir més]

 • 16/09/19

  INSCRIPCIÓ "on line"- Laboratori per a Batxiller: Gaudint la Química

  OBERT EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ DE CENTRES A L'ACTIVITAT "GAUDINT LA QUÍMICA" 2019/2020: del 13 de setembre fins al 4 d'octubre de 2019

  [Llegir més]

 • 05/09/19

  Informació matrícula curs 2019-2020 (Resolució canvis de grup)

  Podeu consultar la informació, terminis i documentació per a la matrícula del Grau en Química (RESOLUCIÓ CANVIS DE GRUP)

  [Llegir més]

 • JORNADA DE BENVINGUDA: 5 setembre 2019, 10:00h; Sala Darwin

  23/07/19

  Jornada de Benvinguda per a l'alumnat de primer curs

  JORNADA DE BENVINGUDA PER A L'ALUMNAT DE PRIMER CURS El proper dia 5 de setembre, a les 10:00h., a la Sala DARWIN (Aulari Interfacultatiu) es farà la JORNADA DE BENVINGUDA per a l'alumnat matriculat per primera vegada en el 1r. curs del Grau en Química.

  [Llegir més]

 • 23/07/19

  El professor Fernando Sapiña rep la Medalla de la Universitat a títol pòstum

  El Consell de Govern de la Universitat, celebrat aquest matí, ha acordat la concessió de la Medalla de la Universitat, a títol pòstum, al professor d'aquesta Facultat, Fernando Sapiña Navarro.

  [Llegir més]

 • Una imatge del Rectorat de la Universitat de València

  23/07/19

  La Universitat de València, primera universitat espanyola en investigació química

  L'Índex de Nature, un rànquing internacional que avalua la productivitat i la qualitat de la investigació, ha posicionat la Universitat de València (UV) com la millor institució acadèmica en investigació química d’entre les universitats d'Espanya, seguida per la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat del País Basc (UPV / EHU).

  [Llegir més]

 • 22/07/19

  La FECYT subvencionará el teatre químic de la Facultat de Química

  El projecte de la Facultat "El teatre és pura química; la química és pur teatre" ha estat seleccionat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) en la seva convocatòria 2019 d'ajudes per al foment de la cultura científica, tecnològica i de la innovació.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies