Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Química Logo del portal

Cicle de conferències del 17 al 20 de novembre de 2020

  • 16 de novembre de 2020
Image de la noticia

Amb motiu del 125 Aniversari dels Estudis en Química i la festivitat de San Alberto, patró dels químics, l’ADR de la Facultat ha organitzat un cicle de conferències per la propera setmana. Amb aquestes conferències, la intenció és donar a conèixer els grups d'investigació i vore des d'una figura més propera les eixides desde la investigació. Són un total de vuit conferències, dos per cada branca de la Química, i es poden seguir en streaming.

CICLE DE CONFERÈNCIES "125 Aniversari del Estudis en Química"
Dimarts dia 17 de novembre
Conferenciant:  Dra. Amparo Salvador Carreño; https://ir.uv.es/anysquimica/Conferencia-analisicosmetics<https://ir.uv.es/anysquimica/Conferencia-analisicosmetics>  (Matí)
Conferenciant: Dr. Salvador Garrigues; https://ir.uv.es/anysquimica/Conferencia-SalvadorGarrigues<https://ir.uves/anysquimica/Conferencia-SalvadorGarrigues>  (Vesprada)
Dimecres dia 18 de novembre
Conferenciant:  Dr. Rafael Ballesteros;https://ir.uv.es/anysquimica/Conferencia-RafaelBallesteros<https://ir.uves/anysquimica/Conferencia-RafaelBallesteros>  (Matí) 
Conferenciants:  Dra. Amparo Sanz - Dr. José antonio Sáez;https://ir.uv.es/anysquimica/ConferenciaODS <https://ir.uv.es/anysquimica/ConferenciaODS> (Vesprada)
Dijous dia 19 de novembre
Conferenciant:  Dr. Iñaki Tuñón;https://ir.uv.es/anysquimica/Conferencia-InakiTunon <https://ir.uv.es/anysquimica/Conferencia-InakiTunon> (Matí)
Conferenciant:  Dr. Rafael Muñoz ;https://ir.uv.es/anysquimica/Conferencia-RafaelMunoz <https://ir.uv.es/anysquimica/Conferencia-RafaelMunoz>  (Vesprada)

Divendres dia 20 de novembre
Conferenciant:  Dr. José Vicente Ros ;https://ir.uv.es/anysquimica/Conferencia-RosLis <https://ir.uv.es/anysquimica/Conferencia-RosLis> (Matí)
Conferenciants: Dr. Javier Castells - Víctor Rubio ; https://ir.uv.es/anysquimica/Conferencia-JavierCastells<https://ir.uv.es/anysquimica/Conferencia-JavierCastells> (Vesprada) 

Imatges: