Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Química Logo del portal

CICLE CONFERÈNCIES: FRONTERES DE LA QUÍMICA

  • 31 de març de 2022
Image de la noticia

07/04/2022 - Reptes tecnològics en els processos químics per a la fabricació de poliamida i poliuretà

Dijous 7 d'Abril a les 12.00 h a la Sala Darwin (aulari de Farmàcia)

El Dr. Andrés Nohales i el Llic. Sergio Espinosa, de UBE Corporation Europe S. A. presentaran la conferència "Reptes tecnològics en els processos químics per a la fabricació de poliamida i poliuretà".

UBE Corporation Europe és un dels principals fabricants de poliamida i compostos de poliuretà per a l'obtenció de materials d'altes prestacions. Tots dos polímers s'utilitzen en aplicacions tan diverses com embalatge alimentari, automoció o recobriments i elastòmers, respectivament.

La poliamida destaca per les seues altes prestacions, rendiment mecànic i la seua resistència a altes temperatures i agents químics. El desafiament al qual s'enfronta la indústria és la reciclabilidad conjunta de materials compostos sense pèrdua de propietats. El repte actual al qual s'enfronta la indústria dels poliuretans és el desenvolupament de nous processos productius que eviten l'ús actual de isocianatos, millorant la seguretat dels processos i mantenint les seues propietats finals.

En la següent conferència s'exposaran les noves tendències per a l'obtenció de materials més sostenibles i innovadors. Com veieu, es tracta d'una xarrada tremendament interessant sobre temes d'actualitat en la indústria química. Per això, us anime a assistir. Teniu més informació sobre la xarrada en els documents PDF que teniu a continuació i que us anime a consultar.

Facultat de Química

FITXA CONFERÈNCIA