Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Química Logo del portal

Visita a l'Empresa RNB Cosméticos

  • 28 de març de 2019
Empresa
Empresa

Un grup de 33 estudiants i estudiantes de 4t curs del Grau en Química i dos professors van visitar el dia 28 de març de 2019 les instal·lacions de l'empresa RNB Cosméticos en la Pobla de Vallbona (València).

Data de la visita

28/03/2019

Empresa

RNB Cosméticos

Enllaç

www.rnbcosmeticos.com

Instal·lacions visitades 

Fàbrica de cosmètics de la Pobla de Vallbona (València)

Grup

Participaren 33 estudiants i estudiantes de Quart curs del grau en Química i dos professors. 

Descripció de la visita 

 

  • La visita va començar per una presentació de l’empresa per part de la Dra. Ana Gonzálvez, Responsable del Departament de I+D+i. A la presentació es va donar una visió de la trajectòria de l’empresa des de la seua fundació a 1989 fins a l’actualitat. 
  • S’exposaren els diferents tipus de productes (més de 500 referències) que fabrica actualment RNB i una visió global dels principals mercats als quals subministra els seus productes.
  • La Dra. Gonzálvez ha fet també una descripció dels aspectes més destacats del treball dels químics als diferents departaments de l’empresa. 
  • En acabar l’exposició es visità les instal·lacions de la fàbrica, començant pels departaments de I+D+i, de producció, de la zona de “packaging” i d’expedició.
  • Cal destacar, especialment, que tots els departaments visitats es troben a l’interior de sales netes i les seues instal·lacions es poden observar a través de finestres, de tal forma que s’evite qualsevol risc de contaminació dels productes. 
  • En acabar la visita, van oferir a tots els participants un obsequi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imatges: