Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Com a preparació per a les competicions o simplement com a pràctica esportiva sense competició, hi ha les escoles esportives de la Universitat de València als campus de Blasco Ibañez i de Tarongers.

La inscripció comença el 12 de setembre, fins a cobrir el nombre de places oferides

L'assistència al 70% de les classes de tot el curs acadèmic (els dos quadrimestres) permetrà l'obtenció d'1 crèdit ECTS als estudiants.

CURS 2023 - 2024

Campus Lloc Dies Horari Professor Observacions
Tarongers Tatami del Campus de Tarongers Dimarts i dijous 18:00 a 19:30 Isabel Matamoros

15 plazas

Número d'alumnes: 15

Número mínim d'estudiants: 

Durada:

  • 1º quadrimestre: 1 octubre 2023 - 31 gener 2024
  • 2º quadrimestre: 1 febrer 2024 - 31 maig 2024

Preu:

  • Comunitat UV: 41,04€ quadrimestre
  • Externs: escola + Targeta esportiva

Práctica

L'orientació dels entrenaments permet la participació de persones de diferent condició física, sexe i edat ja que no es donen situacions de confrontació no controlada. La condició física en general i qualitats com la coordinació i el control milloren ràpidament amb la pràctica al mateix temps que es progressa en l'aprenentatge tècnic. Es requereix un cert grau de compromís i implicació per a poder avançar i gaudir de la pràctica.

Existeix, igual que en altres arts de combat, un sistema de graus en què s'avança per mitjà d'exàmens periòdics, fins al grau de cinturó negre i superiors (dans).

En karate es donen diferents tendències o estils, que en un nivell avançat suposa haver de decantar-se per un o un altre a causa de peculiaritats tècniques. En un nivell inicial o mitjà no cal pensar en aquestes qüestions, els fonaments són els mateixos. Si ja eres practicant de karate i, sobretot, si tens un nivell avançat en un estil determinat, durant la teua permanència en la universitat, no has de canviar gens del ja après amb molt esforç. Cap dels nostres instructors insistirà a canviar la teua forma de treballar. A més, la nostra universitat rep estudiants de molts països i alguns d'ells són practicants de karate que entrenen amb nosaltres i intercanviem coneixements.

Per a mes informació sobre els estils que practiquem, consulta els enllaços que apareixen en la informació de cada campus o dirigete a qualsevol dels entrenadors