Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La Universitat de València, juntament amb les Universitats d’Alacant, Cardenal Herrera-CEU, Jaume I, Miguel Hernández, Politècnica de València i Catòlica Sant Vicent Màrtir, organitzen i  participen, a través dels Serveis d’Esports respectius, en el Campionat Autonòmic de l’Esport Universitari de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu d’aquest campionat no és cap altre que fomentar la pràctica esportiva entre els estudiants de les diverses universitats que formen part de la Comunitat Valenciana. Aquesta competició té un Reglament General i unes Normes de Disciplina que, juntament amb les Normes de Disciplina Esportiva dels Campionats d’Espanya Universitaris i les regles oficials de joc i els reglaments de les diverses federacions esportives espanyoles, proporcionen un marc jurídic estable per al desenvolupament de la competició. El CADU s’organitza tant per a esports d’equip com per a esports individuals.

En el CADU de tennis es competeix per equips i es una lliga amb totes les Universitats de la Comunitat Valenciana, disputant-se 5 jornades de lliga i una jornada final, desde novembre  fins març.

En el CADU de Tennis del 2017 la Universitat de València va ser Campiona Autonòmica Universitaria, en 2018 i 2019  va tindre una bona participació.

Per a formar part de la Selecció de Tennis de la Universitat de València has de contactar amb la seleccionadora de l´equip de Tennis de la Universitat de València: Amparo Llopez: mllomo@uv.es