Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

El CADU d’Orientació i Tir amb Arc arriba a la UV

  • 1 de març de 2019
Image de la noticia

La Universitat de València acollirà dilluns que ve, 4 de març, el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) d’Orientació i Tir amb Arc com a universitat organitzadora.

El Campionat Autonòmic d’Esport Universitari d’Orientació 2019 es disputarà al terme municipal de Titagües (València), concretament la ubicació del recorregut serà a la part oest del mapa de la Lloma, a penes a una hora de València i prop de Conca i Terol. El terreny de la competició està situat al sud de la serra de Javalambre, amb una altitud de 938 i 1116 metres.

La competició té un total de 52 inscrits, procedents de la Universitat d’Alacant, Universitat Catòlica de València, Universitat  de València, Universitat CEU Cardenal Herrera, Universitat Miguel Hernández i la Universitat Politècnica de València. La UV estarà representada per 12 alumnes, liderats pel seleccionador Niclas Gil. L’horari d’acreditacions serà de 10 a 10.30 h i la primera eixida tindrà lloc a les 11 h.

Pel que es refereix al CADU de Tir amb Arc, la competició tindrà lloc a les instal·lacions de la UV el dijous 7 de març, amb un total 61 esportistes inscrits, pertanyents a sis de la universitats de la Comunitat Valenciana: Universitat Catòlica de València, Universitat Jaume I, Universitat Politècnica de València, Universitat d’Alacant, Universitat Miguel Hernández i la Universitat de València, que estarà representada per 17 esportistes.

Ambdues competicions seran l’avantsala dels pròxims Campionats d’Espanya Universitaris, que organitza la Universitat de València. Tots dos se celebraran del 6 al 8 de maig.

La setmana que ve també sumarà més competicions de CADU, amb els campionats d’Escalada i Esquaix, tots dos disputats a la Universitat Politècnica de València.

Imatges: