Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Esportistes fent exercici

Els estudiants ja poden sol·licitar els crèdits ECTS

  • 17 de juliol de 2019

Sol·licitud crèdits ECTS curs 2018/2019

El Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València comunica que els estudiants ja poden sol·licitar els certificats de reconeixement acadèmic (crèdits ECTS) per la participació en activitats esportives durant el curs 2018/2019. 

Sol·licitud dels crèdits ECTS

Per demanar els crèdits ECTS, l’estudiant/a ha d’accedir al formulari de sol·licitud i omplir-lo amb totes dades que se li demanen: FORMULARI DE SOL·LICITUD.

Si la persona interessada no pot acudir personalment a recollir el certificat, pot autoritzar una altra persona. Documentació necessària: fotocòpia del DNI de la persona representada i identificació de la persona que realitza la gestió. 

Crèdits ECTS al SEF

El SEF concedeix crèdits ECTS per la realització de diferents activitats: programa d’esport adaptat, competicions esportives, escoles esportives universitàries, voluntariat esportiu i programa d’elit AR i AN. 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies