Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Final del Trofeu Intercampus de futbol 7: Resultats

• 10 d’abril de 2019
Image de la noticia

L'equip de ‘Química 1’ es proclama vencedor del Trofeu Intercampus de futbol 7. El segon classificat és l'equip ‘Fisioteràpia 4’.

La setmana passada es va disputar la final del Trofeu Intercampus de futbol 7, competició que va aplegar els millors classificats de cada campus de la Universitat de València i que es va desenvolupar en els camps de futbol 7 dels campus de Blasco Ibáñez i dels Tarongers.

En el Trofeu Intercampus de futbol 7 van participar els 16 equips classificats per a la final: tres del campus de Burjassot, cinc de Blasco Ibáñez i vuit de Tarongers.

L'equip guanyador del Trofeu Intercampus va ser l'equip ‘Química 1’, del campus de Burjassot; el segon lloc va ser per a l'equip ‘Fisioteràpia 4’, del campus de Blasco Ibáñez.

El lliurament de trofeus es farà el dia 9 de maig de 2019.