Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Publicada la Guia de diversitats en l'activitat física i l'esport

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 10 de maig de 2023
Portada guia

Aquesta publicació, impulsada pel Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives i UVesports, ofereix informació i recursos per a traslladar a la pràctica els objectius d'igualtat en la participació i gaudi de les activitats físiques i esportives.

Els interessats i interessades en aquesta guia trobaran una taula informativa el dijous 11 de maig en el Pavelló Poliesportiu de la UV, durant a l'acte de lliurament de trofeus dels campionats interns d’UVesports, que començarà a les 19:00 hores.

La guia, de descàrrega oberta i gratuïta, sorgeix fruit de la col·laboració entre la Generalitat Valenciana, la iniciativa diversitats del Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, i el Servei d'Esports de la Universitat de València.

Aquest document pretén orientar i promoure la igualtat en la participació de les activitats físiques i esportives desenvolupades a la Universitat de València, per a tota mena de col·lectius i persones, amb una especial atenció en les poblacions vulnerades.

La Guia va ser elaborada pel grup d'investigació Activitat Física, Educació i Societat, dirigit per Jose Devis Devis.

Tant si eres professional de l'activitat física i l'esport, com si eres esportista o vols iniciar-te en la pràctica esportiva, ja pots fer-te amb la teua guia de manera totalment gratuïta.