UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

Gaudeix del teu entorn. Programa de col·laboració entre la UV i la UPV

  • 13 de maig de 2019
Image de la noticia

Plces esgotades!!

 

La Universitat de València - Estudi General i la Universitat Politècnica de València llancen per quart any consecutiu, una iniciativa conjunta per a facilitar la cooperació interuniversitària en el camp dels programes universitaris per a majors.

Així, les dues universitats públiques de la ciutat de València, mitjançant els seus programes per a majors "La Nau Gran" i ”Universitat Sènior", proposen per al curs 2018/2019 el programa formatiu comú denominat “Gaudeix del teu entorn” compost per diferents activitats relacionades amb el patrimoni històric i artístic que ens envolta.

El programa tindrà una durada de 10 hores lectives en sessions de 2,5 hores cadascuna, desenvolupades durant els dijous 6, 13, 20 i 27 de juny de 2019, en horari de 17:30 a 20:00 hores, excepte la sessió de Sant Nicolau que serà de 16:30 a 19:00 hores.

La Nau Gran serà l'encarregada d'organitzar les sessions dels dies 6 i 20 i la Universitat Sénior organitzarà les sessions dels dies 13 i 27.

L'activitat està adreçada a l’alumnat nascut en 1964 o en anys anteriors.

L'import de la matrícula és de 35€ per persona. L'entrada a l'església de Sant Nicolau costa 1 euro que no està inclòs en el preu de la matrícula.

Places limitades: La Nau Gran ofereix 15 places per a l’alumnat que en aquest curs ha estat cursant algun itinerari o curs de Nau Gran en Obert.

Ací pots consultar el fullet amb tota la informació.

INFORMACIÓ

 

La inscripció començarà el dijous 9 de maig a les 9:00 hores.

La inscripció es realitzarà online.  Per poder fer el pagament cal que les finestres emergents estigues desbloquejades. El pagament es realitzarà mitjançant targeta bancària.

 

Places esgotades!!

INSCRIPCIÓ     (estarà activa el dia 9 de maig a les 9:00 h.)

 

Instruccions:

1-Si està matriculat en La Nau Gran (amb correu UV)

Usuari VINCULAT a la Universitat (usuari

correu UV)

Campus: Altres

Tipus: Curs Lliure Elecció

Quadrimestre: 2

 

2-Si és usuari extern (sense correu UV)

Registre de nous usuaris (emplenar

fitxa+diskette guardar)

Oferta per a matricular

Campus: Altres

Tipus: Curs Lliure Elecció

Quadrimestre: 2