Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

En 2020, es convoca la XXIII edició de la Mostra art públic/universitat pública, una iniciativa que organitza el Servei d’Informació i Dinamització de la Universitat de València (Sedi) amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València.

Projectes seleccionats

Resolució per la qual es seleccionen el projectes artísitcs de la XXIII Mostra art públic / universitat pública. [Tauler oficial de la UV]

Termini de presentació

Fins al 13 de juliol de 2020, a les 14 h.
Els terminis tornen a comptar a partir de l’1 de juny, segons la Resolució del 20 de maig de 2020 del Congrés dels Diputats (BOE: 23/05/2020).

Participants

Persones majors d’edat de qualsevol nacionalitat o lloc de residència. Les propostes es poden presentar mitjançant una sol·licitud individual o col·lectiva. Cada participant o equip pot presentar només una sol·licitud i un projecte.

Requisits

S’hi pot presentar qualsevol mena de projectes artístics d’art públic que s'exposaran en el campus de Burjassot de la Universitat de València durant un període de quatre setmanes, fixat entre els mesos de setembre, octubre i novembre. [Plànol del campus de Burjassot en format PNG]

Es tindran en compte les condicions següents:

 • La intervenció proposada en el projecte no pot comportar en cap cas una agressió o deteriorament dels edificis, les instal·lacions o el context arquitectònic i urbanístic del campus.
 • Les instal·lacions artístiques situades a l’exterior del campus s’han d’adequar a la seua localització a l’aire lliure i a l’horari diürn i, per tant, els materials i les condicions del muntatge han de garantir la resistència als factors meteorològics al llarg de quatre setmanes.
 • Les imatges utilitzades per al desenvolupament dels projectes no poden estar subjectes a drets de propietat i, en tot cas, l’artista és responsable de la utilització i l’obtenció dels drets d’ús d’aquestes imatges.

Sol·licituds

Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant el formulari disponible en ENTREU, seu electrònica de la Universitat de València.

Si no sou membres de la Universitat de València, consulteu aquestes indicacions per a crear un usuari extern de la seu electrònica [Indicacions, pdf].

Criteris per a la valoració dels projectes (fins a 10 punts)

El jurat aplicarà en la valoració dels projectes els criteris següents:

 • Qualitat artística dels projectes (fins a 5 punts).
 • Relació dels projectes amb l’objecte de les bases (fins a 1,5 punts).
 • Adaptació de les intervencions artístiques al campus i la seua capacitat de transformació, dinamització i adaptació a l’entorn (fins a 1,5 punts).
 • Incorporació de la perspectiva de gènere i/o dels criteris de sostenibilitat ambiental en la definició dels projectes (fins a 1 punt).
 • Vinculació a línies d’investigació en qualsevol estructura de recerca del campus de Burjassot (fins a 1 punt).

Dotació econòmica

La dotació econòmica per a cadascun dels projectes seleccionats és de 2.000 €. Aquesta dotació es farà efectiva de la manera  següent: un 50% després de la resolució de la concessió i l’altre 50% una vegada acabada l’exposició (inclòs el desmuntatge de les instal·lacions i el lliurament d’un text explicatiu de l’obra destinat al catàleg).Les quantitats econòmiques indicades per a cada projecte estan sotmeses a les retencions i impostos corresponents que siguen aplicables en cada cas.

Comissariat

La comissària de la XXIII Mostra art públic / universitat pública és Alba Braza.

Jurats

El jurat d'aquesta edició està integrat per:

 • Irene Ballester, crítica d’art i membre del Consell Valencià de Cultura.
 • Sergio Rubira, subdirector de col·leccions i exposicions de l’IVAM (Institut Valencià d’Art Modern).
 • Norberto Piqueras, responsable d’exposicions del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València.
 • Albra Braza, comissària de la Mostra.

Bases íntegres

Consulteu les bases íntegres de la convocatòria al Tauler oficial de la Universitat de València.

Tens dubtes?

Podeu fer les vostres consultes a artpublic@uv.es.