Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Imatge il·lustrativa de les eleccions de representants d'estudiants al Claustre i a les Juntes de centre

El Claustre, l’òrgan màxim de representació de la comunitat universitària, té un total de setanta-cinc estudiants, escollits pels centres segons el nombre d’estudiants que correspon a cadascú. Les candidatures han de tenir un mínim de membres, que es calcula a partir del nombre de claustrals que correspon a cada centre.

Podeu consultar el nombre mínim d’integrants d’una candidatura en aquest document de la Junta Electoral.

Termini de presentació de candidatures

Del 31 d’octubre al 7 de novembre de 2019, a les 14 hores.

Procediment de presentació

Les candidatures han de presentar-se a través d’ENTREU, la seu electrònica de la Universitat. Aquesta aplicació comprova automàticament que les persones que s’inclouen estan matriculades en alguna de les titulacions del centre pel qual es presenten.

Cal atendre aquestes qüestions pràctiques:

  • El o la representant de la candidatura és la persona que fa la inscripció de la candidatura i de tots els membres que la integren. Ha de ser estudiant del mateix centre en què es presenta la candidatura, però no ha de formar part necessàriament de la candidatura. En cas de sol·licitar l’ajuda del Sedi, el representant serà l’únic que podrà fer efectiva l’ajuda.
  • Els candidats i les candidates inclosos han de ser estudiants matriculats en el centre pel qual es presenta la candidatura. 
  • Una vegada presentada la candidatura, tots els estudiants inclosos rebran un correu electrònic al seu compte de la UV, en el qual se’ls comunicarà que han estat inclosos en la candidatura i se’ls demanarà que ho ratifiquen. En el missatge hi haurà un enllaç directe amb el formulari de confirmació.
  • Si el representant que inscriu la candidatura també forma part d’aquesta, rebrà el mateix correu de confirmació que la resta de candidats i haurà de confirmar igualment que hi pertany.
  • Quan un candidat o candidata confirma la seua inclusió en la candidatura, el representant rep un correu que li comunica la confirmació.
  • Una vegada presentada una candidatura, no es pot modificar. Si se’n vol excloure o incloure-hi candidats, s’haurà de cancel·lar la primera sol·licitud i presentar-ne una de nova.
  • Si un candidat ha confirmat una sol·licitud i aquesta és cancel·lada, la confirmació ja no té valor. Si es torna a presentar la candidatura, el candidat haurà de tornar a confirmar-la.

Campanya electoral

De l’11 al 20 de novembre de 2019, fins a les 23.59 hores.

Ajudes per a la campanya electoral al Claustre

El Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) concedeix ajudes per a la campanya: per a anuncis en les xarxes socials i/o fotocòpies. Podeu consultar les condicions per a demanar l’ajuda ací i sol·licitar-la en el moment de la presentació de la candidatura a través d’ENTREU. Si indiqueu que esteu interessats a sol·licitar l’ajuda, heu de seleccionar les opcions que apareixen en els desplegables per indicar la reprografia de la vostra preferència.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies