Descripció del CAU

Logo de la Universitat de València Logo del portal

Aquest servei unifica totes les peticions que fan els usuaris de la Universitat respecte del Servei d'Informàtica. Hi ha tants tipus d'entrades de peticions com sol·licituds atèn el Servei (Incidències Microinformàtica, sol·licitud de compte de correu, sol·licitud de pàgina web, sol·licitud de programari llicenciat per la Universitat, sol·licitud de número IP per a màquines de la Universitat, sol·licitud d'instal·lació de programari nou en aules d'informàtica, sol·licitud d'espai en disc, problemes amb el correu electrònic, problemes amb la pàgina web, problemes amb la instal·lació de paquets llicenciats, sol·licitud de dades d'explotació, i Aplicacions de Gestió Universitària) i més que s'aniran obrint a mesura que cresquen les necessitats.

Ubicat en l'adressa http://solicitudes.uv.es, es un servei que funciona de forma continuada les 24 hores y que ofereix plena interacció amb l'usuari.

Des del 10 de gener fins al 09 de febrer d’enguany, ha tingut lloc la “Enquesta anual de satisfacció del suport d'Atenció a les persones usuaries per part del Servei d'Informatica”. En primer lloc, agrair la col·laboració, a totes les persones usuàries, que han contribuït a donar la seua valuosa opinió. Enguany, el grau de participació, ha estat del 43%. En segon lloc, constatar que el servei prestat, té una valoració molt positiva ja que el 92% de les enquestes estan “Satisfets” o “Molt Satisfets”. El detall dels gràfics i també la comparativa amb anys anteriors estan disponibles en els següents enllaços:

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies