Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Rectorat - Serveis Centrals

Accés al CEUV

Accés a la documentació gráfica del CEUV (planols)


Per a accedir a aquesta documentació és necessari comptar amb la condició d'usuari autoritzat. Aquesta autorització s'atorga als responsables de cada edifici, mitjançant petició al Servei Tècnic i de Manteniment.

La forma d'accedir a la base de dades del CEUV es pot realitzar a través de la connexió al disc virtual propi, depenent del corresponent campus:

  •  Blasco Ibañez i Disseminats: \\disco.uv.es\«usuari curt de correu»\miuviba
  • Burjassot i Paterna: \\disco.uv.es\«usuari curt de correu»\miuvbur
  • Tarongers: \\disco.uv.es\«usuari curt de correu»\miuvtar


Accés a la base de dades del CEUV


Per a accedir a la base de dades del CEUV és necessari comptar amb la condició d'usuari autoritzat. Aquesta autorització també s'atorga als responsables de cada edifici, mitjançant petició al Servei d’Informàtica (CAU).

Si esteu autoritzats, podeu accedir a través del vostre entorn d'usuari de la Universitat, polsant 'Aplicaciones de gestión', i després accedint a '009- Catàleg d'Espais'

 

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies