Logo de la Universitat de València Logo Sindicatura de Greuges Logo del portal

XI Trobada síndics de greuges, mediadors i defensors universitaris de la Xarxa Vives

  • 17 de juliol de 2018
Assistents a la XI Trobada síndics de greuges, defensors i mediadors universitaris Xarxa Vives

La síndica de Greuges, Elena Grau, i la vicesíndica de Greuges, Consuelo María, van assistir els dies 12 i 13 de juliol a l'XI Trobada de síndics de greuges, defensors i mediadors universitaris de la Xarxa Vives, desenvolupada en el marc Fòrum Vives, amb la participació de 13 universitats de la Xarxa.

El director de la Seu Ciutat d'Alacant, Jorge Olcina; la defensora universitària de la UA, M. Cecilia Gómez, i el rector de la UA, Manuel Palomar, van inaugurar les jornades.

La primera ponència, titulada "La participació de les/els estudiants en la gestió de les incidències de l'activitat docent. El procediment MISTRAL de la UPV", va estar a càrrec del president del Consell d'Estudiants de la UA, Edgar Martorell, i del delegat d'alumnes de la Universitat Politècnica de València, Pablo Alcaraz, els qui explicaren el procediment i eina que la UPV posa a la disposició de l'estudiantat per traslladar incidències relatives a l'activitat docent.

La segona ponència va estar presentada per M. José Rodríguez, vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat de la UA i va tractar sobre "la inclusió com a indicador d'excel·lència en la Universitat".

Finalment, la secretària General de la UA, Esther Algarra; el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana, Manuel Alcaraz, i la defensora Universitària de la UA, M. Cecilia Gómez, van ser els encarregats de l'acte de cloenda de la Trobada.