University of Valencia logo Logo Faculty of Teaching Logo del portalQuè és MMedia?

És un servidor de la Universitat de València que permet allotjar tots els recursos multimèdia que es desitgen publicar (vídeos, arxius de so, imatges, etc.) i que poden servir de suport a la docència o com a complement a les tasques que s'exerceixen en la UV.

Aquest servei permet a qualsevol persona de la comunitat educativa (PDI, PAS, alumnat) dipositar material multimèdia en el servidor de streaming i compartir aqueixos continguts amb qui procedisca. MMedia s'assembla al popularment conegut "Youtube" però amb els avantatges de ser un servei propi (gestió d'espai, control de continguts, autenticació, protecció de dades, etc.).

Es permet dipositar fitxers de video, arxius de so, fotos i altres arxius relacionats amb la multimèdia.

Es permet igualment la retransmissió d'esdeveniments de vídeo en directe a través d'Internet.

La gestió dels videos i els arxius multimèdia es realitza mitjançant una senzilla interfície, accessible des de la plataforma d'Aula Virtual, o des de MMedia. Les persones usuàries poden enviar el seu video a MMedia, i fer que en uns minuts estiga disponible per a la seua visualització a través d'Internet.

Per descomptat, es poden establir paràmetres de configuració per a la visualització del contingut, fer que siga públic o privat, fer que exigisca una contrasenya per a la seua visualització, permetre l'addició de metadatos a l'efecte d'aparèixer en els motors de recerca, i un llarg etc.

MMedia realitza també la conversió -si escau- del nostre àudio i video a format MP4 simplement prement un botó, per a emetre els continguts en streaming amb la major qualitat possible a gran velocitat, fent que els continguts siguen reproduïts sense problema per a les connexions no massa ràpides.

 


MMedia - Magisteri

En el següent enllaç de MMedia - Magisteri es poden visitar tots el arxius audiovisuals (galeries de fotos, videos, llistes de videos, documents pdf, audios, etc) que pugem des del Laboratori d’Audiovisuals de la Facultat de Magisteri. 

> Pdf - Llistat d'enllaços audiovisuals de la Facultat de Magisteri en MMedia (versió actualitzada fins desembre de 2019).