University of Valencia logo Logo Faculty of Teacher Training Logo del portal

I CONGRÉS DE RECERCA EDUCATIVA DE LA FACULTAT DE MAGISTERI

  • November 8th, 2018
Image de la noticia

RECERCA EN DIDÀCTIQUES ESPECÍFIQUES I EN LA FORMACIÓ DE DOCENTS L'objecte de les jornades és que els grups de recerca o investigadors de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València puguen donar a conèixer als estudiants de màster i els professionals de l'educació en actiu que aspiren a desenvolupar un TFM…

Pots consultar el programa a aquest enllaç:

https://www.uv.es/magister/Programav2.0

L'objecte de les jornades és que els grups de recerca o investigadors de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València puguen donar a conèixer als estudiants de màster i els professionals de l'educació en actiu que aspiren a desenvolupar un TFM, les línies de recerca més importants i els resultats dels treballs publicats més recents en relació a la formació del professorat i l'ensenyament-aprenentatge dels continguts del currículum d'infantil, primària i
secundària.
L'assistència al congrés tindrà validesa com a activitat específica per als estudiants del doctorat.


Estructura


L'estructura final dependrà del nombre de comunicacions presentades. Amb la resolució de les comunicacions s'adjuntarà el programa.
El congrés tindrà una estructura d'una sessió de presentació per dia amb diverses comunicacions. La sessió es tancarà amb un torn de discussió en grups. Cada dia tindrà una sessió diferent en la qual s'exposaran les comunicacions i el responsable de la sessió moderarà una taula de debat sobre les presentacions i les preguntes dels assistents.

Participació


Podrà participar com a ponent el professorat amb vènia docent en el Màster de Recerca en Didàctiques Específiques.
La participació serà gratuïta i se certificarà la presentació de comunicacions al professorat que les present.
Es recomana presentar comunicacions conjuntes amb la finalitat de facilitar la gestió de la presentació de les propostes.
Solament s'admetrà la presència de cada investigador en una única comunicació.
La comunicació haurà de contenir un resum de la presentació amb un màxim de 500 paraules. El contingut farà referència a les preguntes o problemes de recerca de les línies de recerca en actiu, el marc teòric en el qual es basen per al seu estudi, les tècniques de recerca utilitzades, els resultats i publicacions més recents i les propostes de treballs futurs del grup o de l'investigador.
La propostes seran avaluades per la Comissió Acadèmica del Màster (CAM).
A les propostes aprovades se'ls assignarà un dia, hora i lloc de presentació. La CAM, si ho considera necessari, podrà sol·licitar modificacions o reestructuracions de les propostes amb la finalitat de donar coherència i adequació al congrés.

Dates


Les jornades es realitzaran entre el 12 i el 16 de novembre de 17 i les 21 hores en l'aula PB-04.
Les propostes s'enviaran a la CAM (mastermagis@uv.es) entre el 24 i el 31 d'octubre.
La CAM resoldrà el 6 de novembre.

Pots consultar el programa a aquest enllaç:

https://www.uv.es/magister/Programav2.0 

Resum de les intervencions

Línies de Recerca